Tsubaki126 kérdése:
Mennyibe kerül egy fellebezés?
Figyelt kérdés
Anyám most vált el és a bíró Anyumnak itélt mindent a gyereket és a házat is. Az apám pedig ez ellen fellebezni akar. 30 napja van hogy kiköltözzön a házból es 15 van esélye arra hogy fellebezhet. Arra lennék kiváncsi hogy a fellebezés az mennyibe kerül és hogyha 30 napon belul kiköltözik de fellebez akkor ő vissza jöhet ide??2018. jan. 9. 20:14
1/5 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem a fellebbezés mindenkinek alapvető joga, tehát ingyenes. Én legalábbis amikor fellebbeztem egyes ügyekben, sosem kellett érte fizetnem, csak arra kellett figyelni, hogy határidőben történjen. Igaz, azok nem ilyen súlyú ügyek voltak...
2/5 A kérdező kommentje:
Hát a bíró is elmondta ezt a dolgot hogy fizetos lesz mert az iteletet mar ki hirdette es anyume elvileg minden de fellebezhet. Rendorok is mondtak hogy az penzbe fog kerulni mert ehhez mar ugyved kell mivel a vagyoni dolgokrol lesz szó.
2018. jan. 9. 20:45
3/5 anonim válasza:
Illetéktörvényben benne van. Pertárgy értékének egy bizonyos százaléka az ejlárási illeték, perorvorslat esetén is.
4/5 anonim válasza:
1: Jogi kérdést a JOG kategóriába!
2: Ugye megkaptátok a az ítéletet?
Azon minden ott van.
5/5 anonim válasza:
fellebbezésnél már saját ügyvédet kell fogadnod az pedig nem kevés pénzt fog elkérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!