Ezért kirúghatják a barátomat?
Mindenkinek meg van határozva szerintem, hogy mennyi szabija van egy évben. Olyan szerintem nincs, hogy attól többet kapjon valaki.
Azt nem tudom, hogy lehet-e ezért kirúgni bárkit, mert kiabált, de az biztos, hogy nem nézik jó szemmel, ha állat módon viselkedik valaki.
Van egy szerződése abban szerepel hogy hány órát dolgozik, mi jár neki , mi nem jár.
Nézzen utána személyesen neki hány nap jár és utána verje az asztalt több szabi után!
Az ilyen hangembereket akiknek csak a szájuk jár hogy így szar úgy szar munkahelye van, nem tudom sajnálni. Ha szar tegyen érte hogy legyen jobb!
Vagy szerződése van a barátodnak, akkor az Mt., vagy köztisztviselő a barátod, akkor meg a Ktv. határozza meg, hogy mennyi a szabija.
Ezen nem változtathat, akkor sem, ha ordítva veri magát a földhöz egyébként.
Kiabálásért - persze függ attól is, hogy mit kiabál - önmagában még nem rúgják ki.
Az más kérdés, hogy büntetést kaphat. Pl. nem engedik szabadságra.
Törvényben van leírva, hogy kinek mennyi szabadnap jár. Ezeknek bizonyos százalékával szabadon rendelkezhet, a többi elosztásánál meg kell egyezni a munkaadóval. Olyan nincs, hogy ő kevesebb napot kap, mint ugyanolyan helyzetben lévő kollégája.
A kiabálásért kirúghatják. Nem is csodálkoznék rajta, ilyen viselkedésnek nincs helye a versenypiacon.
"A kiabálásért kirúghatják. Nem is csodálkoznék rajta, ilyen viselkedésnek nincs helye a versenypiacon."
Kirúghatják egy ló......szt!
Csak törvényben meghatározott okok miatt lehet valakit kirúgni.
Most had ne soroljam fel....
A kiabálás nincs köztük.
A munkáltatónak meg is kell indokolnia a kirúgást, és az oknak jogilag is meg kell állnia!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!