Vettem egy Zippo öngyújtót. Nem azt kaptam amire vártam. Mit tehetnék?
Küldd vissza. Elállhatsz a vásárlástól.
"5. 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletnek való megfelelés:
A 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szerint a Megrendelő a termék kézhezvételének napjától 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Megrendelő a nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. A Megrendelő köteles az elállást tartalmazó nyilatkozat elküldésével egyidejűleg eredeti csomagolással, sértetlen állapotban, számlával visszaküldeni a Szállító részére a termékeket elállás esetén. A Szállító elállás esetén a termékek visszaküldését követő 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát, amennyiben a termék sértetlen. A Megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ebből kifolyólag a Szállító nem tud elfogadni utánvétes visszaküldést. A Szállító követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából vagy kézbesítés utáni sérüléséből eredő kárának megtérítését."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!