Hány év börtönt kapnék ha megölném azt aki megmérgezte a házi kedvencem?
Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 22:08
1/14 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy én mérgeztem meg?
2/14 anonim válasza:
Valószínűleg ebben az esetben előre kitervelt emberölés lenne a vád, amit ha különös kegyetlenséggel követsz el, szerintem a 20 évet is megkaphatod. Ha szimplán csak agyonlövöd, akkor is 10-20 év körülire saccolom.
3/14 A kérdező kommentje:
10-20 év annyira nem is vészes egy élet elvételéért.
2017. nov. 29. 22:20
4/14 anonim válasza:
Szerintem inkább húsz, mint tíz.
5/14 anonim válasza:
20 év sitt nem vészes? Pár hónap múlva még azt is megbánnád hogy világra jöttél. Egy tengerimalacért, hörcsögért, macskáért biztos megérné bevállalni. Kreatívabb vagy te ennél, biztos lesz alkalom később törleszteni valami kevésbé drasztikus módon.
6/14 anonim válasza:
Majd amikor bevágnak húsz évre a legkeményebb bűnözők közé, és amikor megkérdezik, miért ülsz, akkor megmondod nekik, hogy "megbosszultam a cicám halálát", na, akkor mondd, hogy nem is olyan sok...
7/14 anonim válasza:
Előre kitervelt emberölésért egyébként simán kiszabják az életfogytiglant, ami azt jelenti, 25-40 év közt határozzák meg, mikor kerülhetsz legkorábban szabadlábra, HA úgy döntenek, hogy szabadlábra kerülsz (tehát lehet, hogy 40 évig nem is vizsgálják). Szabadon azt engedik, aki nem veszélyes többé a társadalomra, mivel azonban te már bizonyítottad, hogy a legkisebb provokációra képes vagy embert ölni (én is állatbarát vagyok ugyan, de egy állat megöléséért embert ölni túlzott reakció), szerintem esélyed se lenne.
8/14 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk egy kutya ölné meg, mert mondjuk véletlen átszökik a kerítésen és agresszív?
2017. nov. 29. 22:57
9/14 anonim válasza:
Akkor a kutyádat elaltatják, mert embert ölt, te meg bíróság elé kerülsz gondatlanságból elkövetett emberölésért, amiért nem tartottad úgy a kutyát, hogy ne legyen veszélyes másokra.
(Kivéve, ha a rendőrség tudomást szerez arról, hogy itt, a neten gyakorlatilag nyíltan bevallottad, hogy gyilkosságot tervezel.)
10/14 A kérdező kommentje:
Ha én felteszek egy kérdést, hogy ha szándékosan kilökök valakit az ablakon, és tényleg megtörténik de véletlenül, hogyan bizonyítják ez alapján rám, hogy szándékos?
2017. nov. 29. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!