Miért vagyok gyanúsított?
Febr.14.-én történt egy nemi erőszak, és aznap a vizeletemben GHB-t plusz anfetamint találtak.
Soha életemben nem éltem drogokkal.
Miért vagyok gyanúsított és vagyok elküldve elterelore???
Fogalmam sincs hogy került a szervezetembe. Ez a gond . Nem vagyok egy városi kis p*csa sem, és nem is szórakozó helyen történt mint az egyik kedves kommentelő leírta.
Nem éreztem semmit nem is emlékszem igazából hogy ittam e olyan helyen vagy bármi.
Az a baj ha tudnám hol történhetett akkor nem lenne ez a kérdés bennem.
És én nem tudatosan fogyasztottam nem tudom miért lettem gyanúsított
A kábítószer kereskedelem, fogyasztás ... bűncselekménynek minősül.
A nyomozati eljárás része, hogy vérvétel történik és gyanú alól a gyanúsított vagy tisztázza magát, vagy gyanúsított marad és megalapozott gyanúval vádemelésre kerül a sor...
Ha mégis fogyasztana kábítószert, akkor a büntetés alól mentesül, ha elterelésre megy...
Aki áldozat lett, annak segítenek - a kapitányságokon dolgoznak áldozatsegítő szakemberek, akiket a
06 - 80 - 225 - 225-ös telefonszámon fel lehet hívni...
A megyei főkapitányságokon pedig ifjúságvédelmi koordinátor is dolgozik...
Meg kell nézni az ügyiraton szereplő előadó nevét, elérhetőségét és tőle érdeklődni, vele beszélgetni, mert nem innen kiindulva fogod bizonyítani ártatlanságodat kábítószer fogyasztás ügyében, és a megerőszakolás tényét...
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!