Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért vagyok gyanúsított?

Miért vagyok gyanúsított?

Figyelt kérdés

Febr.14.-én történt egy nemi erőszak, és aznap a vizeletemben GHB-t plusz anfetamint találtak.

Soha életemben nem éltem drogokkal.

Miért vagyok gyanúsított és vagyok elküldve elterelore???

2017. nov. 16. 15:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs hogy került a szervezetembe. Ez a gond . Nem vagyok egy városi kis p*csa sem, és nem is szórakozó helyen történt mint az egyik kedves kommentelő leírta.

Nem éreztem semmit nem is emlékszem igazából hogy ittam e olyan helyen vagy bármi.

Az a baj ha tudnám hol történhetett akkor nem lenne ez a kérdés bennem.

És én nem tudatosan fogyasztottam nem tudom miért lettem gyanúsított

2017. nov. 17. 13:28
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Marha jó. Szóval randidrogot kapsz, megerőszakolnak, és téged vádolnak. Micsoda áldozatvédelem. Ebben az országban tényleg a bűnözőket védik?
2017. nov. 17. 14:04
 13/23 A kérdező kommentje:
Igen ezért esik nekem is rosszul,és úgy kell elterelore járnom hogy sose volt közöm a droghoz
2017. nov. 17. 16:26
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem csodálom. És az emberek nem értik, meg nem hiszik el hogy az áldozatok nem mernek segítséget kérni. Csoda hogy attól félnek hogy őket hurcolják meg? Egyébként sorstársad vagyok, bár engem nem drogoztak be. De megvádoltak, hogy rágalmazom azt aki megerőszakolt. Az a féreg nem került börtönbe. Szóval részvétem, tudom min mész keresztül, mit élsz át.
2017. nov. 17. 16:47
 15/23 A kérdező kommentje:
Írok privat
2017. nov. 17. 16:52
 16/23 A kérdező kommentje:
Egyébként igen ez a szörnyű hogy meg engem is meghurcolnak egy ilyennel jó nem baj mert 2 vérvétel és utána nem kell folytatni ha nincs a verembe semmi. De felháborít
2017. nov. 17. 16:56
 17/23 A kérdező kommentje:
Nálam nem igazán volt választás hogy feljelentést teszek e vagy sem,mert a sikitasra kihívták a rendőröket és rögtön elvittek ,de nálunk is megy a huza vona hogy valóban megtörtént e stb stb
2017. nov. 17. 16:58
 18/23 anonim ***** válasza:
A moderátorok nem ismerik az iróniát? Ugyanazt írtam le mint a #12 csak "kicsit" máshogy. Na mindegy.
2017. nov. 17. 17:58
 19/23 anonim ***** válasza:

A kábítószer kereskedelem, fogyasztás ... bűncselekménynek minősül.

A nyomozati eljárás része, hogy vérvétel történik és gyanú alól a gyanúsított vagy tisztázza magát, vagy gyanúsított marad és megalapozott gyanúval vádemelésre kerül a sor...

Ha mégis fogyasztana kábítószert, akkor a büntetés alól mentesül, ha elterelésre megy...

Aki áldozat lett, annak segítenek - a kapitányságokon dolgoznak áldozatsegítő szakemberek, akiket a

06 - 80 - 225 - 225-ös telefonszámon fel lehet hívni...

A megyei főkapitányságokon pedig ifjúságvédelmi koordinátor is dolgozik...

Meg kell nézni az ügyiraton szereplő előadó nevét, elérhetőségét és tőle érdeklődni, vele beszélgetni, mert nem innen kiindulva fogod bizonyítani ártatlanságodat kábítószer fogyasztás ügyében, és a megerőszakolás tényét...

Ennyi.

2017. nov. 17. 18:22
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Egyre inkább kamutörténet szaga van ennek az egésznek. Teljesen összefüggéstelen időben, térben és, akit egy ekkora megrázkódtatás ér, ő nem írogat róla azonnal...
2017. nov. 17. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!