Van munkahelyem, de ha otthagyom, elmehetek nyugdíj előtti segélyre?
Figyelt kérdés
2017. nov. 15. 20:25
11/15 anonim válasza:
Na, ezért kéne a jog kategóriába tenni, mert ott szakértők is vannak.
12/15 A kérdező kommentje:
Én nem tudom betenni a jog kategóriába mert mikor kiírom a kérdést ott nincs ilyen opció. Próbáld ki.
2017. nov. 18. 00:12
13/15 A kérdező kommentje:
Bocsi! Rájöttem, hogy kellett volna a törvény jog kategóriába betenni, de már késő.
2017. nov. 18. 11:11
14/15 anonim válasza:
A nyugdíj előtti segély időtartama beleszámít az évekbe, mivel vonják belőle a nyugdíjjárulékot, jövedelemként pedig a minimálbért számolják rá.
Amikor megszűnik a munkaviszonyod regisztrálnod kell a Munkaügyi Központban, először kapsz álláskeresési támogatást, majd ennek lejárta után kérheted a nyugdíj előtti álláskeresési támogatás folyósítását, ehhez kérned kell igazolást, hogy rendelkezel az öregségi nyugdíjhoz szükséges szolgálati idővel. Mivel gondolom 60 feletti vagy, munkát biztosan nem fognak tudni ajánlani neked.
15/15 A kérdező kommentje:
# 14/14
Tehát elvileg működhetne a dolog.
Szerinted nagyon lecsökkentené a nyugdíjamat?
2017. nov. 18. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!