Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha fizetem az újból megitélt...

Ha fizetem az újból megitélt Gy. Tartást, a régi elmaradást kompenzálja?

Figyelt kérdés

Büntetőügy;26ft Gy.tartás helyett kevesebbet fizettem lett kb 100eft elmaradás!Bő 1,5év mire lesz tárgyalás!

Polgári ügy;20ft fizetek hivatalosan(Végzés is van),megálapodtunk ezt fizetem is 1,5éve..

Na most ez a 1,5év kompenzálhatja az elmaradásom?Mondhatják hogy fizetem rendesen,és nem kapok a büntetőügybe semmit...(közmunkát javasol az ügyész)Az ügyész nem tudta hogy mi polgári peres ügybe megeggyeztünk!!

Mégegy nagyon fontos dolog ha én beviszem az ügyésznek a csekkeket,akkor ö vissza vonhassa a vádat?Mert elvileg a 100ft miatt van vádemelés!!Azt hogy én azota mennyit fizettem,azt nem tudják!!Köszönöm nagyon a segítő emberek válaszát!!

2017. nov. 12. 20:05
 1/2 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy vannak ilyen csodálatos “apukák”. Az a te gyereked!
2017. nov. 12. 20:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Közösen megállapodtunk a 20ba..

Attol hogy engem közmunkára itélnek,attol ö nem kap pénzt öis tudja,de mindenbe segitek nekik..

Nemértem mért vagy "csodálatos"

Fizetek,tartom a kapcsolatot,megpldunk mindent közösen...ebbe mi a baj..

2017. nov. 12. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!