Hova tudok fordulni ha a házunk előtt a faluba beérkező járművektől beremeg a házunk?
Van előttünk egy nyomvonal ami egyben a csatorna nyomvonala is
és a megsüllyedt csatorna nyomvonalon 7 folt található egymás után.
Kértem a közútkezelőt, hogy csinálja meg, az volt a válasz, hogy önkormányzati
beruházásból épült a csatorna és garanciát vállalt rá az építő így az ő feladata
helyrehozni a megsüllyedt nyomvonalat.
Mentem az önkormányzathoz. (ez volt nyáron) Polgármester szerint lejárt már a garancia....
Többszöri kérlelésre, érdeklődésre, hogy mégis mi lesz az úttal
a közútkezelő tett foltot a megsüllyedt foltokra "méltányossági alapon"
Polgármester látta a foltozást, felhívott, hogy történt-e valami az úttal, mert mintha
máshogy nézne ki. Mondtam, hogy igen, foltoztak, de nem jobb a helyzet.
Azt igérte, hogy "nem fogják egymás f...szával verni a csalánt, le fog ülni a
közútkezelővel és közös erővel év végén meg lesz csinálva az út."
Most írtam e-mailt a polgármesternek, hogy akkor lesz-e valami az úttal.
Az volt a válasz, hogy "a közút területén az önkormányzat jelenleg nem jogosult dolgoztatni"
A tetőterünkben az asztalon elhelyezett pohárban mozog a víz nagyobb jármű ház előtt történő elhaladásakor.
Vagy lehet kérni olyant valahol, hogy mérjenek sebességet?
Ezt tudod tenni, mint amit eddig tettél néhány havonta megkeresed a polgármester, az önkormányzatot és a közútkezelőt. Aztán valamikor majd csak lesz valami, de ezt ki kell várni.
Ha meg annyira nem bírod és van rá lehetőség marad az elköltözés, mondjuk a főút mellől egy mellékutcába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!