Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Párom majd nem egy hete...

Párom majd nem egy hete börtönbe van mikor tud levelet küldeni? És mennyi idö mire megkapja a sorszámot?

Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 18:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2017. nov. 3. 19:02
 2/16 A kérdező kommentje:
Ha baj akkor nem kell válaszolni
2017. nov. 3. 19:15
 3/16 A kérdező kommentje:
És azért kérdeztem megint mert egyszer se kaptam rá választ
2017. nov. 3. 19:15
 4/16 anonim ***** válasza:

Neki kell kérvényezni a külső kapcsolat tartást. Neked el kell fogadni. Ezt utána be kell nyújtani. Ez a processz elindul. Nagyjából 2-3 hét az átfutási idő a benyújtástól.

Beszélj az ügyvéddel. Ő tud ebben segíteni.

Miután megvan a nyilatkozat. Utána tölthetsz fel telefonjára pénzt és beszélhettek a börtönben megadott rend szerint. Ő csak fogadhat hívást. És a hívott számot is engedélyeztetni kell a kapcsolattartó nyilatkozattal együtt.

Ezután tud levelet küldeni, de mindent átolvasnak! Sőt! Valahol át is fogalmazzák a leveleket! De ebbe már nem megyek bele. Tényleg beszélj ügyvéddel.

2017. nov. 3. 20:22
 5/16 anonim ***** válasza:

Olvasni való:

[link]

[link]

2017. nov. 3. 20:23
 6/16 A kérdező kommentje:
És ezt kb mennyi idö után lehet kérvényeznie?
2017. nov. 3. 20:34
 7/16 anonim ***** válasza:

Ez nem tudom látod! Ehhez tényleg ügyvédi segítség kell. Sajnos én ebben nem vagyok kvalifikált, csak érintett. Nálunk 1.5 hét volt, mire lett ügyvéd, és akkor gyorsan, 3 nap után elindult a folyamat. A csomag küldés sem tiszta dolog.

Többet nem szívesen mondok a témában. Tényleg keress ügyvédet, aki tud segíteni.

2017. nov. 3. 20:40
 8/16 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Csak azt nem tudom hogy hova vitték börtönbe. És hogy mennyibe kerül egy ilyen ügyvéd vagy hogy neki van-e ügyvédje.
2017. nov. 3. 20:54
 9/16 anonim ***** válasza:

Mindenképpen van neki ügyvédje, amíg a bírói eljárás folyik és még 8 munkanapig, amíg fellebbezni lehet. De akinek nincs pénze rá, annak kijelölnek. A börtönben már nem biztos, hogy jár neki ügyvéd. Nem szokásuk elmondani, hogy hova vitték, azt a rendőrségről tudtuk kideríteni, akik bevitték.

Remélem minél előbb tudtok egymással legalább 2 szót váltani, mert ilyenkor ez sokat számít.

2017. nov. 3. 21:06
 10/16 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm és én is remélem
2017. nov. 3. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!