Követtek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma, egyik barátommal jöttünk haza a suliból, és egy jó 600m séta után azt vettem észre, hogy egy zöld ruhás férfi követ. Még egy 200m-t követett, majd mikor átmentünk az utcán, visszafordult. Nem volt sem kihalt hely, sem sötét, a főutca melletti utcában voltunk, délután. Mit csináljak?2017. okt. 27. 16:25
11/16 A kérdező kommentje:
Csak, hogy falu. Rajtunk kívűl 1 embert láttam, +aki követett, de ez a pár dolog megnyugtatott, köszi!
2017. okt. 27. 22:27
13/16 A kérdező kommentje:
14, fiú.
2017. okt. 28. 14:32
15/16 kovpet válasza:
Hát, ha 14 vagy, akkor egy pedofil már nem veled akar kezdeni nagy valószínűséggel.
De nem árt az óvatosság azért, tehát ilyenkor igyekezz olyan helyre menni, ahol többen vannak vagy keress olyat, aki biztonságot nyújt, pl szállj fel buszra, menj be postára, mindegy, ami épp adódik. Az jó, ha nem vagy egyedül, mert két embert kevésbé tekintenek célpontnak mint egyet.
De szerintem 99%, hogy nem akart semmi rosszat. Volt itt régebben egy kérdés, amikor egy srác a liftbe szállt egy öreg emberrel, aki gyanúsan mozgatta a kezét. Azt hitte, hogy magával játszik. Aztán kiderült, hogy valaki öreg rokona és parkinson-kóros, azért remeg nagyon a keze.
De mondom, az sosem baj, ha túl óvatos vagy. Inkább, mint túl óvatlan.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. okt. 29. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!