Átvert egy weboldal, mit képzelnek ezek magukról?
tormoney.club
Itt a link. Annyi a lényeg hogy kiír egy számsort képekben és azt be kell írni. A legkisebb kifizethető összeg 150 dollár, 1 beírásért 10 centet ad. Én elég gyorsan gépelek szóval 1-2 óra alatt beírtam 1500 négy jegyű számot...
99%ig biztos voltam benne hogy átverés de azért adtam neki 1% esélyt. Amikor rákattoltam a kifizetésre kiírták hogy meg kell hívnom 40 embert és akkor kifizetnek. Én ezt nem fogom reklámozni, az már egy másik kérdés hogy dinamikus ip-vel 2 perc alatt csináltam 6 "meghívást".
Ha összejön a 40 akkor majd megint kiír valami hibát szóval ez egy átverés. Már az is gyanús volt, hogy 2-3000 dolláros kifizetésekről beszéltek a hozzászólásokban. :S
Persze, hogy átverés.
Ez pont olyan mint az
"5 másodperc alatt + 10 cm!"
"2 nap alatt megtanult 6 nyelvet!"
típusú baromságok. Hagyd abba szerintem.
Egyébként ha belegondolsz akkor ez teljesen irreális, mert fél India ezt a xart nyomná ha igaz lenne a 2-3000 dolláros fizetés. Másnap India lenne a világ legnagyobb gazdasága :D
Szerintem te nem érted. A heti 1 dolláros jövedelem is irreális lenne. Merthogy az ilyenekkel nem lehet pénzt keresni.
Gondolom azt képzelik, hogy vannak olyan naiv emberek, akik bedőlnek nekik. Ebben az esetben nekik lett igazuk.
"99%ig biztos voltam benne hogy átverés"
"Szerintem ebből most tanulhattál"
"így megúsztad a tanulópénzt"
feladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!