Mi a teendő, ha a volt albérlőm internetes dolgai miatt engem idéztek be gyanúsítottként?
Figyelt kérdés
Ráadásul 2014 nyarán történt a dolog, és a téma az eléggé nagy összegű szerzői jogsértés 3 millió forint értékben.
Ment neki 2 gép nonstop, de fizette a rezsit szóval engem nem érdekelt.
Homályos nekem ez a dolog, mert ennek 3 éve, miért most jutottak el hozzám? 2014 augusztusában indult a nyomozás. A volt albérlőm már konkrétan Ausztráliában van, azóta semmit sem tudok róla.
Akár a gépemet is átnézhetik, én Linux barát vagyok, szóval itt már tört szoftvert nem találnak max egy csomó zenét, de az tudtommal nem illegális, ha nem osztom meg.
2017. okt. 21. 09:25
11/12 A kérdező kommentje:
+ azt külön kiemeltem, hogy vállalok poligráfos vizsgálatot. Nem szeretném, ha a karrierem derébe törne egy kohold vád és büntetés miatt. Most terhes a párom a gyerekkel plusz lakáshitel is van.
2017. okt. 23. 22:54
12/12 A kérdező kommentje:
(bocs az elírásokért, de este van és a taperolós telefon)
2017. okt. 23. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!