Munkáltatói igazolás törvényileg?
Figyelt kérdés
Sziasztok abban szeretném kérni a segítségeteket hogy jelenleg itt szeretném hagyni a munka helyemet de sajnos kivagyok szolgáltatva neki mivel az ő szállásán élek lakok. Szeretnék albérletbe menni viszont ehhez pénz kell amit hitellel tudok megoldani. De a munkáltatom nem írja alá a bank által adott forma nyomtatvány. Tisztába vagyok vele h ha kérem azt alá kell írnia de mindig az a válasza h gondolkozik rajta később menjek vissza ezt játsszuk már egy ideje.
A kérdésem az lenne h pontosan hogy törvényileg h csinálhat e ilyet ?
és hogy én mit tehetek ez ügyben akár jogilag ?
a válaszokat előre is köszönöm
2017. okt. 20. 14:36
11/11 A kérdező kommentje:
azt nem is szeretném csak a minimál bérröl amibe be vagyok jelentve arról akarom a munkáltatóit
2017. okt. 20. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!