Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyenért követelhet rajtam?

Ilyenért követelhet rajtam?

Figyelt kérdés

Egy embernek neten keresztul eladtam egy oldalt. Atutalta a penzt,aztan masnap kitalalta,hogy megsem jo neki, nem azt kapta amit vart,en elvileg becsaptam,kozbe elotte lehetosege volt megnezni az oldalt. Ezutan azt akarta fizessek vissza a penzt,ezt nem tettem majd azt akarta egy reszet fizessem vissza. Belementem, mert megijedtem ahogy fenyegetozott,de tobben is azt mondtak en mindent korrektul csinaltam igy nincs mit kovetelnie. Ma ezt megirtam neki,erre azt írta,hogy kikeri az utalast a banktol a kozjegyzotol fizetesi meghagyast ker ram,es pluszba feljelentest tesz csalas miatt ellenem. Szerintem ez valosagszerutlen,hiszen se oldalam nem maradt es meg en fizessek vissza sulyos penzeket?!?

Megteheti ezt? Mit kaphatok? Tenyleg artatlannak erzem magam.

2017. okt. 11. 07:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez már hanyadik ilyen kérdés?
2017. okt. 11. 07:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi allt a szerzodesetekben?
2017. okt. 11. 08:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmit. Nem kell megijedni az ilyen erőszakos, mocskos csalóktól, csak a pénzed kell nekik. Jelentsen fel ha akar, majd a bíróság szépen helyreteszi.
2017. okt. 11. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!