Polgárként lehet törvényjavaslatot tenni?
A Fidesz nem áll szóba civilekkel, se ellenzékiekkel, szóval nincs esély arra hogy a te ötletednek sikere legyen.
Pl. a Jobbikról tudom hogy fogad üzeneteket/javaslatokat facebook oldalán, vagy email címén.
#2 Pl. Lázár Janinak tuti van fogadóórája, szóval nettó baromság amit írsz, hogy a Fidesz nem áll szóba civilekkel.
Amúgy meg, most komolyan szerinted mennyire lehet jó ötlete egy átlag polgárnak amikor kb. semmivel nincs tisztában? Ez kb. olyan mintha a villanyszerelőnek adnál ötleteket, hogy melyik drótot hova kösse.
#5 ez bőven nem olyan téma amit megfúrnának csak azért, mert politikailag valakinek kellemetlen. Szóval ha tényleg jogos a felvetés ehhez elméletileg elég könnyen lehetne képviselőt találni.
(amúgy meg a hol legyen a villanykapcsoló ebben az analógiában a legyen magasabb fizetés, a bűnösök bűnhődjenek, ... meg hasonló alap dolgoknak felelne meg, de az emberek nem ilyenekbe akarnak nagy általánosságban beleszólni hanem, hogy mondjuk egy adott bűncselekményért járjon 100 év vagy ehhez hasonlókat akarnak amik megvalósítása komoly kérdéseket vet fel )
"#2 Pl. Lázár Janinak tuti van fogadóórája, szóval nettó baromság amit írsz, hogy a Fidesz nem áll szóba civilekkel.
Amúgy meg, most komolyan szerinted mennyire lehet jó ötlete egy átlag polgárnak amikor kb. semmivel nincs tisztában? Ez kb. olyan mintha a villanyszerelőnek adnál ötleteket, hogy melyik drótot hova kösse."
Ha annyira frusztrált vagy hogy kényszert érzel erre a beszédstílusra, amivel próbálod hülyének beadni a többi hozzászólót, akkor a komplexusaid kedvéért én is megeröltetem magam és ilyen alpári stílusban beszélek veled.
Szóval szerinted mindenki minden témában átlag polgár? Há te olyan hülye vagy mint a *****, mindenkinek van egy foglalkozása, és abban sokan profik, és sokan érdemben is tudnának javaslatot tenni a szakterületük javítása érdekében, bár ezt nehéz annyi IQ-val belátni mint amennyi neked van.
S ha azt hiszed hogy Lázár Janit érdekli egy átlagember véleménye, amit szembe emelne a pártja érdekeivel, és azt a szembe emelt véleményt még a Viktátor is meghallgatná akkor fele az IQ-d mint amennyinek gondoltam eleinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!