Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi van az erkölcsi bizonyítván...

Mi van az erkölcsi bizonyítványban? Alul bővebben!

Figyelt kérdés

hali mennék dolgozni és valsz h kell az erkölcsibizi!!!!

abban miket tüntetnek fel PONTOSAN?

én úgytudom h azt h ültem-e vagy nem!!!! nem? :D

aki pontosan tudja h mi/mik vannak benne légyszi írja le köszi!

2010. máj. 25. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Tessék

[link]

2010. máj. 25. 16:29
 2/5 A kérdező kommentje:

hát ez a link nagyon jó!!! :)

de nemhiszem h az enyémen ezfog állni!!

pár hónapja lebuktam a tesco-ban mert lopni akartunk 1 üveg piát!!! ez szerintetek bennelessz?!

vagy ismétlem: csak azvan benne h PL ez + ez miatt ennyi és ennyit ült....!?

2010. máj. 25. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
az nem lesz benne, nyugi
2010. máj. 25. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak a jogerősen kiszabott büntetés lehet benne, amennyiben már azonnal nem mentesítettek a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól (ha jól emlékszem, Be. 102. § körül taglalja a mentesítést). Szóval amíg nincs jogerős bírósági ítélet ( a próbára bocsátás és a vádelhalasztás nem számít ítéletnek, attól üres marad az erkölcsi), addig nem lesz semmi az erkölcsin, illetve ha az eltulajdonított üveg pia értéke nem haladta meg a 20.000 Ft-ot és az áruvédelmi tikettet sem távolítottátok el róla, illetve nincs még legalább két ilyen jellegű cselekményed a közelmúltból, akkor nem is lesz belőle rendőrségi ügy, ergo nem lesz rajta az erkölcsi bizonyítványon semmi.
2010. máj. 25. 18:23
 5/5 anonim válasza:
én most kaptam meg az enyémet, ugye rendelésre. az van benne, amit akarsz, hogy szerepeljen benne. A postán lehet a papírt elkérni, abban a papírban van kitöltési útmutató, többezres csekk, és megkérdezik mit szeretnél mi legyen benne. (x-elgetni kell)
2010. aug. 21. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!