Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Loptak tőlem, elkapták az...

Loptak tőlem, elkapták az illetőt, most mi következik?

Figyelt kérdés
Boltban történt, a pénztárcámat és a telefonomat vitte el. 60 ezer készpénz, plusz a telefon 20 ezer, így 80 ezerre írták a jegyzőkönyvbe. 2 nap alatt elkapták, az üzletvezetőnek köszönhetően, aki rögtön hívta a rendőröket, ahogy visszament a boltba a tolvaj. Van 4 bolti kamera felvétel, plusz az utcai kamerák, ugyanazokkal az ékszerekkel ment vissza, ami látható a felvételen, azt tudomásom szerint el is vették tőle, emellett felismerték az ott dolgozók, mert régóta oda járt, illetve egyezik az aláírása is, a blokkjain és a jegyzőkönyvön. Amikor érdeklődtem a rendőröktől, nekem nem mondtak semmit, csak hogy nyomozati szakaszban van az ügy. El nem tudom képzelni ennyi bizonyíték mellett mit lehet még nyomozni és meddig fog ez tartani. Tud valaki valamit arról, hogy ilyen esetben lesz-e valami teendőm, van-e esély visszakapnom a pénzem (dolgozik az illető) és meddig tart ez a csendes nyomozati szakasz?
2017. aug. 17. 07:54
 1/1 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos ebben az országban semmi nem lesz belőle, itt a bünözőket védik...
2017. aug. 17. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!