Sértek valamilyen törvényt ha ilyen pólóban vagyok mondjuk egy bevásárlóközpontban?
2017. aug. 16. 16:14
1/7 anonim válasza:
Dehogy, ez csak egy póló... Nyugodtan hordd. Max megnéznek.
2/7 anonim válasza:
Én nem is a pólót nézném meg, hanem azt a kretént, aki felveszi... egy halloween bulira tökéletes, de az utcára hétköznap...
3/7 anonim válasza:
Semmilyen törvényt nem sértesz, max hülyének néznek az emberek, pont mint a turulmadaras, cheguevarás, vesszentrianonos, meg rockegyütteses pólókat/kardigánokat hordó félkegyelműeket.
4/7 anonim válasza:
Hát ha csak óvoda közelében nem jársz, akkor szerintem senkit nem fog érdekelni.
5/7 anonim válasza:
#3 Azért a vesszen trianon meg a che guevaras kretén nem ugyanaz mintha felveszek egy nyamvadt led zeppelin-es pólót.
Kedves hármas egyél fekáliát.
6/7 Tom Benko válasza:
7/7 Tom Benko válasza:
@3: A csegevarás, a turulmadaras/vesszentrianonos meg a rocker hogyan jön össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!