Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni egy drogossal...

Mit lehet tenni egy drogossal emberrel?

Figyelt kérdés
Sziasztok mit tudok csinálni ha a bátyám egy full herbálos? Amikor nagyon bevan állva rátudom hívni a rendőrőket?

2017. aug. 14. 07:56
 1/10 Alain Delon ***** válasza:
Rá, bár rokonra nem a legszerencsésebb rendőrt hívni.
2017. aug. 14. 08:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért?
2017. aug. 14. 08:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Èn nem tekintem rokonnak mert gyűlölöm a drogos embereket.. Szóval akkor amikor bevan állva akkor simán ráhívhatom őket? Ès ha cucc is van nála akkor az + ok ugye?
2017. aug. 14. 08:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hiába hívod a rendőröket, mert a herbál nem illegális (épp ezért ennyire népszerű).

Bátyádnak orvosi segítségre van szüksége.

2017. aug. 14. 08:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Érdektelen, minek tekinted, rokon és kész. Méghozzá a legközelebbi.

Rá tudod hívni a rendőröket, de ez olyan, mintha eltörött volna a kezed, és a lábad gipszelik be. Vagy durvábban: a visszeres lábad helyett az ép kezeidet amputáltatnád.

Viszont tudsz vele barátságos lenni, szelíden rábeszélni (sőt elvinni) orvoshoz, ahol talán (jó hosszú és kínokkal teli idő alatt) leszoktatják. Eközben látogathatod, biztathatod, hogy később, amikor erő kell a visszaesés ellen, ott legyél támasznak, akire érdemes hallgatni.

Na már most, ha erre te nem vagy képes, akkor a bátyád elveszett. Azt gyanítom örökre, és egyszer, mikor szükséged lenne rá, hiába okolsz másokat, a sorsot vagy akármit, az egyedüli hibás te leszel. Nem kell ezt elhinned, megélni úgy is te fogod, nem én.

2017. aug. 14. 12:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Figyelj sokszor beszèltem vele ami egy dbig hatott neki mondtam menjünk el orvoshoz nem akart állandóan visszaesett hiába próbáltam neki segíteni nem tudtam ès èn már ebbe bele fáradtam... Nem egyszer vitte el a mentő mert majdnem meghalt... Hidd el segítenèk neki de már nincs hozzá erőm egyszerűen utálom őt rá sosem fogok számítani..
2017. aug. 14. 12:41
 7/10 Alain Delon ***** válasza:
Abban egyetértek veled, hogy nem élheted heylette az életed, illetve nem áldozhatod fel az életed az ő elcseszett felfogása miatt. Meg kell húzni egy határt, mert mindenki a saját életéért a felelős.
2017. aug. 14. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
A bátyád egy szánalmas csíra, már boccs. De nem azért mert drogozik, hanem mert ilyen legalja olcsó csöves szereket használ. Ha nincs pénze kokainra vagy tiszta MDMA-ra akkor inkább ne szedjen semmit. Ez is olyan mint amikor valaki a skót whiskytől rúg be, a másik meg a koccintós bortól. Az előbbinek kutya baja másnap, az utóbbi meg beteg, vagy akár meg is hallhat.
2017. aug. 20. 23:11
 9/10 anonim ***** válasza:

"nincs pénze kokainra"

Kokainra? KOKAINRA?? Az a baj, hogy bármennyi pénze lenne a terjesztőknek, akkor is csinálnák. Nem a pénzért... nem a pénzért, sosem a pénzért csináljátok! Az csak a bónusz. A dealereknek szimplán csak jó érzés tönkretenni embereket. És ezzel olyan környezetet teremtenek, melyekből kifejlődnek az újabb dealerek.

2017. aug. 20. 23:21
 10/10 anonim ***** válasza:
2 éven belül bele fog halni a herbálozásba. Csak kibírod ezt a 2 évet.
2017. aug. 22. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!