Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi történne ha melltartóban,...

Mi történne ha melltartóban, felső nélkül mennék ki az utcára?

Figyelt kérdés
Egy rövidnadrág és melltartó. Így sétálnék az utcán, mennék boltba, utaznék a metrón, buszon stb. Megsértenék valamilyen törvényt?

2017. aug. 2. 22:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

"Hát felőlem mászkálhatsz teljesen félmeztelenül. Csak szóljál, hogy merre :D"

Kérdező, ezért! Mert a férfiaktól régebben még a hajukat és a lábukat is el kellett takarniuk a nőknek! Mert a férfiaknak szex kell! A nőknek meg romantika. Kivételek persze vannak, nem is kevés, pl. a modern vallásosakon kívül ott vannak a nős férfiak, főleg ha ól működik a kapcsolatuk, vagy a homoszexuálisok, illetve aszexuálisok.

2017. aug. 3. 00:01
 12/26 anonim ***** válasza:
58%
De engem nem zavar, nyugodtan menj melltartóba, nem mellesleg már láttam melltartóban fiatal nőket, futni, sportolni, stb a szabadban.
2017. aug. 3. 00:04
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
Ott hokiznának az utcán az emberek. Ez tőrténne
2017. aug. 3. 00:48
 14/26 A kérdező kommentje:
Most nem azért, de az a férfiak szégyene hogy nem tudnák türtőztetni magukat egy pát fedetlen női mell láttán.
2017. aug. 3. 00:48
 15/26 anonim ***** válasza:
Akkor most fedetlenül, vagy melltartóban? Melltartóban simán kimehetsz az utcában. Anélkül elég sokan megnéznének, van aki megbotránkozódna:)
2017. aug. 3. 01:15
 16/26 anonim ***** válasza:
31%

Én sajnos még nem láttam félmeztelen férfit sem.

Szóljatok,ha láttok ilyet,de csak ha kigyúrt-.-

2017. aug. 3. 01:58
 17/26 anonim ***** válasza:
26%
Az történne, hogy megbaxnának.
2017. aug. 3. 02:49
 18/26 anonim ***** válasza:
58%
Nem sertenel torvenyt.
2017. aug. 3. 03:44
 19/26 anonim ***** válasza:
51%

"Most nem azért, de az a férfiak szégyene hogy nem tudnák türtőztetni magukat egy pát fedetlen női mell láttán."

Jó, nagyon szégyellem magam, tiszta sor, de mondjad már, hogy merre fogsz menni!

2017. aug. 3. 06:10
 20/26 anonim ***** válasza:
31%
injekciózzuk be a kérdezőt FSH trophormonnal, meg tesztoszteronnal, majd tegyük be pár chippandale hapsi közé(bár lehet, egy leszbikus feminista, akkor félpucér nők közé) és szexistázzuk le, hogy micsoda ösztönlény, nem tudja magát türtőztetni, ejnye. :D
2017. aug. 3. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!