6 oras reszmunka idoben tenyleg semmi szunet nem jar a munkavallalonak?
Figyelt kérdés
Multheten kezdtem egy gyarban.Allo munka..Lancdohanyos vagyok..de a szukseg nagy ur, kibirok 3-4 orat is cigi nelkul, ha kell!De hogy se enni, se cigizni ne engedjenek ki, ez egy kicsit tulzas..legalabbis szerintem!2017. júl. 27. 16:49
1/2 anonim válasza:
6 órás az 8 órásnak számí, azaz azok a szabályok vonatkoznak rá. 4 órásnál nem mehetnél el szünetre, de a 6 órásnál a törvény szerint engedni kellene.
2/2 anonim válasza:
2, beszélsz hülyeséget, nincs olyan, hogy a hat órás nyolcnak számít....
Kérdező, törvény akkor írja elő a munkaközi szünetet, ha a munkavégzés a hat órát MEGHALADJA. Hat órás munkaidőben nem haladja meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!