Ez törvényes? Lakhatás!
Sziasztok!
Egy társasházban élek Budapest belvárosában. Az emeleten 4 lakás van. Amióta ott lakom - 3 éve - az egyik lakás teljesen üresen áll. Még soha senkit nem láttam ott.
A mellettem lévő szomszéd is észre vette ezt, és gondolta, milyen jól fog jönni még egy lakás. Fogta és egyszer csak egy lakatos segítségével beköltözött. Azót is ott lakik, már két hónapja.
Ez így teljesen törvényes? Szabad rablás van, vagy mi az Isten? Mert ha igen, akkor ismerek egy másik lakást ami szintén üres, szép helyen van. Gondoltam spórolok már 10 milliót? Vagy az is lehet, hogy kiadom? A kutya nem fogja megkérdezni, hogy az én tulajdonom-e.
"A tulajdonos nem tudja kirakni. :D"
Miért nem zárja el a vizet, gázt, vagy akármit? Töketlen a tulaj.
"Évtizedeket Magyarországon elbirtoklás miatt? "
Könnyen lehet. Adócsalás, okirat hamisítás, eltulajdonítás, rongálás (amortizáció), az engedélyek hiánya...esetleg a bérlőid is feljelenthetnek, amiért átverted őket. És minderre rájönnek az ügyvédi költségek, amit valamilyen úton befognak hajtani.
Nehogy azt hidd, hogy amire készülsz csak egy jogszabályt sért, nem, egyszerre többet, amikből külön-külön összegyűlnek az évek.
Egyébként nem a telekhatárokkal trükközik, hanem vett nem tudom hány méter olcsó dróthálót. Körbekerített egy jó nagy részt, majd azt mondta: - Ez most már az enyém!
És úgy is lett! (nem vicc)
Még hogy itthon nincsenek lehetőségek! :D
Csak nyitott szemmel kell járni. Na persze meg minden erkölcsiséget félrerakni.
De tényleg, kikkel barátkozol kérdező?! :D
Az egyik telkeket kerít el magának, a másik rezsit se fizet, és te is épp egy lakást tervezel birtokba venni xd
Átlagos magyarokkal. Miért szerinted az emberek a 100 ezres fizetésből, hogy a fenébe vesznek lakást? Ennyiből egy félszoba bérlése nem jön ki a budapesti Hős utcában.
Most már mindenki lop, ügyeskedik, vagy lelép az országból.
"Most már mindenki lop, ügyeskedik, vagy lelép az országból."
Aki pedig ezek közül egyiket se csinálja, az érezheti hülyének magát...naív hülyének, mint én :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!