Vettem egy telefont jogfogásról és átvertek mit tegyek?
előre utaltam 150 ezer forintot mert telefonon teljesen rendesnek tűnt, a csomagról is küldött képet!!!! Amikor kibontottam egy halom szemét és kődarab volt benne.
Tehetek feljelentést rendőrségen?? És ha azt mondja a rendőrőknek hogy elküldte nekem rendesen csak én sunyizom, légyszives segitsetek, nagyon nagy összegről van szó...
Ha megvan a levelezésetek és az átutalásról a bizonylat akkor menj be és jelentd fel.
Valószinűleg másokkal is megtette és ha több feljelentés érkezik, akkor mondhat amit akar.
Ezen kívül írj a jófogásnak, hogy tiltsák le mert csaló.
Feljelentést tehetsz, veszíteni azzal már nem veszítesz semmit.
Továbbra is ilyen oldalakról akarsz rendelni, akkor inkább menj át vaterára, ott az ilyen esetekben legalább a vatera is tesz feljelentést (tudom, mert ismerősöm hasonlóan akart trükközni vaterán, ellene is külön tett feljelentést a vatera + ők csesztették a rendőröket, hogy kerítsék elő).
Mindig utólag fizetünk, miután megnéztük mi van a csomagban.
Plusz, ha volt 150ezred egy telefonra, miért nem normális boltban vásároltál készüléket? Használt iPhone-t boltba is vehetsz, nem kell ahhoz ilyen oldal.
Egyébként is, jófogás-vatera az utolsó oldalak egyike, ahonnan bármit is vásárolnék. Akkor már ott az ebay.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!