Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Munkáltatóm nem fizet ki és a...

Munkáltatóm nem fizet ki és a kilépö papirjaimat sem adja oda. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Fel hónapot dolgoztam a dohanyboltjaban 16 órában. A sok proli alkoholista miatt mondtam neki h egy percet sem vagyok hajlando ott dolgozni. ( meg amiatt sem h kis mocsoknak hivott a hatam mögött pedig tök lelkiismeretesen dolgoztam. Minden nap aztmondja h majd hív... De nem hiv és se fizut nem kapom meg se a kilépö papirjaim. Elsö napomon elkérte az irataim h bejelent de semmit nem kellett aláienom.

#munkáltató #lakótelepi prolik
2017. jún. 28. 16:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Annyi mimt a többieknek állitása szerint de a minimál bér mindenkinek jár tehát az a minimum. És kamerafelvételen ottvan h két naponta 16 orat ledolgoztam szó nélkül. Es az egyik vásárlótól hallottam h vkinek nem fizetett ki 40ezer Ft tulorat. A mostani kiscsajrol akit elvileg kirugott ugy beszelt mint egy ku..rol pedig sztem tök normalis volt.
2017. jún. 28. 20:31
 12/12 Alain Delon ***** válasza:
100%
Elég sok mindent felsoroltál itt, hogy akár milliós bírságot rávarrjanak, vagy bezárassák. Menjél, nyomjad fel! Munkaügyi, NAV, fogyasztóvédelem. Szabadítsd rá mindet!
2017. jún. 28. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!