Elütöttem egy kutyát összetört a kocsim eleje bővebben lenn, mit tegyek?
Ez ugyan olyan mint a vadveszély tábla hatályán kívüli vadgázolás... állod a saját károd. Tudom, hogy tré érzés meg maximálisan megértelek és sajnálom, hogy ez történt veled, de tehetetlen vagy. Tudom, hogy most feldúlt vagy, azzal nyugtasd magad, hogy a kutyus él.
Amúgy most, hogy ezt leírtam milyen pöpec lenne ha örökbe fogadnád a kis kutyust, ha tovább megyünk lehetne a neve Kár C-vel is lehetne ejteni meg K-val is. ( csak próbállak felvidítani ).
Elütöttél egy állatott,akit nem lát el senki,nem gondoskodik róla senki,és neked az okoz szívfájdalmat,hogy nem kapsz pénzt...
Mióta fontosabb a pénz egy életnél?
Egyébként hiába perelsz,nincs ki ellen.
A bíróság soha nem fogja a nőre sózni a pénzt,hiszen jogilag nem tulajdonosa az állatnak és csak ez számít.
Egyébként csak szólok,hogy az ilyesmi nem újdonság.
Itt is szokták etetni a kóbor kutyákat,függetlenül attól,hogy be tudják-e fogadni vagy hány gyerek van.
Tudod vannak még emberséges emberek,akiknek még fáj a szívük,ha látnak valakit szenvedni és lehetőségeikhez mérten próbálnak enyhíteni rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!