Melyik környező országban a leglazábbak a fegyvertartás, vásárlási szabályok?
"és tágabb környezetben a világ más tájain közel kelet afrika, nincs olyan hely ahol fegyvert engedély mentesen lehet vásárolni úgy mint mondjuk a kenyeret vagy a benzint?"
De vannak. Afrikában és a Közel-Keleten, a terroristák és a bűnbandák által uralt területeken ilyen piacok vannak:
Ez például Pakisztán. Természetesen ezek mind illegális fegyverárusok, a vásárlás, a fegyvertartás, a használat, stb mind-mind illegális és van ahol ki is végeznek érte. De nem kérnek tőled engedélyt, személyit, stb, nem kérdezik meg mire akarod használni, úgy vehetsz fegyvert mint kenyeret.
2022 van de azért ezt muszály közölnöm.
Mult hónapban voltam bécsben a mexicoplatzon és nagyon sok ott a nem oda valósi, engem volt aki kinált volna pisztollyal, és gondolom én hogy ott nagykaliberű lőfegyver is van.
De rendőr az sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!