Nyírplázában vásároltam a Devergo boltban egy cipőt nem vagyok vele megelégedve visszacserélik?
ma reggel elindultam a Nyíregyházi plázába (Nyírplázába) hogy majd veszek valami jó márkás cipőt ha már igy alakult a pénzem! És vettem is egy Devergo cipőt fekete szürke színben és az elején egy félkör alakban más anyagbol van mint a cipő többi része és ez az anyagnak a szine nem ugyan olyan mind a két páron!balos cipőn 1-2fokkal világosabb az anyag és a ragasztásán is láccik hogy elég tréé!2év garanciával vettem a cipőt! Vigyem vissza?
És ha visszaviszem akkor az árát nem kapom vissza csak max levásárolhatom ugye?(mert még egy rámvalo vipő nem volt!Mi tévő legyek?? A cipő 18000Ftba kerüt!:(!
Ez 100%hogy vissza kell adniuk a pénzt? Jo lenne még ma válaszolni mert akkor holnap vissza is viszem és felveszem a kis pénzemet és megyek vmi normális boltba!!
Az meg tuti h nem én okoztam azt h nem egyszinü meg h nem tökéletes a ragasztás!ott felprobáltam és nem látszott mert elég sötét volt a boltban!És itthon vettem észre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!