Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Valaki szórakozik velem...

Valaki szórakozik velem facebookon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Valaki szórakozik velem, mit tegyek?

Nos tehát: Tudom hogy sok ellenségem, irigyeim, rosszindulatú emberek vannak a látókörömbe, de ezt úgye elkerülhetetlen.

Tegnap történt egy esett facebookon, amikor is egy Tóth Zsófia nevű adatlap bejelöl, és konkrétan azt kell hogy mondjam hogy teljesen kedves volt stb. Elkezdtünk írogatni, egy db képe volt kint ami gyanússá vált, 2012-es bejegyzések meg hasonló. Idei bejegyzése nincsen. Iszonyatosan gyanút fogtam, majd követeltem tőle egy képet, amikor is közölte velem hogy most nem tudd. Leléptem 2 óra múlva ismét felléptem amikor is láttam hogy letiltott. Létrehoztam egy profilt, majd megnéztem azon. De hűlt helye volt törölte magát. Gondoltam valaki bosszúból csinálta elfelejtettem az egészet. Ma ismét történt egy dolog, ami ismét 2013-as profil György Balatoni. Se ismerős, se kép, se bejegyzés, de az engedélykéréseknél láttam hogy írt. Hát elfogadtam. Ezt írta Idézem: ,,Szeva more" meglepődtem az egészen, mert amugy se vagyok roma. Majd kő keményen elkaptam a grabancát és elmondtam mindennek. Tehát ez már 2 alkalom... Gyanítom, hogy valaki olyan csinálja akit én ismerek, mert az ismeretlen miért pont velem szórakozna nem? Sok ellenségem, irigyeim stb van, de ezt most nem írnám le. Tehát, rendőrségre nem akarok menni, mert teljesen értelmetlen dolognak tartóm. Mit tegyek, hogyan deríthetném ki hogy ki áll a háttérbe?? Ez már a második esett, jövőhéten meg megvernek vagy mi lesz? Nem tudom ki csinálja ezt, de kiváncsi volnék. A helyesírásért bocsi, de nagyon felment a pumpa. A dolog nem kamu, légyszives ne szórakozzátok el, mert nem vicces.

20/F

2017. máj. 13. 23:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Vigyázzatok mit írtok mert feltesz az ellenségei listájára :D
2017. máj. 14. 17:48
 12/19 Andizsuzsi ***** válasza:
90%

"konkrétan azt kell hogy mondjam hogy teljesen kedves volt stb"

"Ezt írta Idézem: ,,Szeva more"

Ezek közül melyik volt, ami miatt feljelentést kívánnál tenni?

2017. máj. 14. 17:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne parázz, lehet két külön eset. A csajnál lehet valóban csak tiltott. Az, hogy te álprofillal rákerestél és nem találod, az egy dolog, be lehet állítani úgy a face-t, hogy ne legyek bent a keresésbe, aki nem ismerősöm semmit ne lásson a profilomból, stb. Nekem is úgy van, ki a fenének hiányzik, hogy ismeretlen pasik írogassanak. Hiába keresnél rám, de nem dobna fel. Cheten is csak pár ember lát, akkor is ha elérhető vagyok. Van egy listám, ahol csak a közeli ismerőseim vannak.Amúgy nagyon nagyon sok beállítás van, pont védelemre. Aki ügyes annak meg nem mondod, hogy kamu e a lapja, mert kb semmit nem látsz, még a profilképét sem.
2017. máj. 15. 11:20
 14/19 anonim válasza:

1. Azért mert valakinek csak egy képe van fenn fb-on még NEM LESZ KAMU! Csak valószínűleg nem akarja azt csinálni amit páran,hogy 10000képet posztolnak magukról..tudom ez a megszokott. Nos a lényeg, azért mert valakinek 1 képe van vagy nincsen egyse még nem kamu.

Kamu profil az amikor pl Zac Mann (modell -énekes) képét feltolod és kamu nevet adsz pl Nyálas Eugén és úgy állítod be az egészet mintha te szerepelnél a képeken..

A tanácsom.

Ne csinálj SEMMIT!

Tilsd le, ne igazolj vissza ismeretlent!

L

2017. máj. 15. 11:27
 15/19 Andizsuzsi ***** válasza:

"Még látom mindig nem érted. Talán értelmi fogyatékos vagy? Azt írtam hogy a két adatlap hamís volt, tehát KAMU. Mit nem értesz ezen?"

Szóval te úgy gondolod, hogy valaki 2012-ben létrehozott egy oldalt azért, hogy téged 5 évvel később szívasson?

" Meg kiírta hogy megverés? Te tényleg nem vagy komplett, meglátszik nem tudod a szövegeket elemezni."

Ez nem irodalom dolgzat, hogy bármit is elemezni kelljen.

"Ez már a második esett, jövőhéten meg megvernek vagy mi lesz?"

Na ezt vajon ki írta?

2017. máj. 15. 16:40
 16/19 anonim válasza:

Csak egy troll, aki unatkozik szabad idejében, és nem tudja mivel elfoglalni magát.

Ne jelölj vissza idegeneket, az adatlapodat meg állítsd be úgy, hogy ne legyen nyilvános.

Probléma megoldva...

2017. máj. 15. 17:29
 17/19 anonim ***** válasza:
20 évesen több eszed lehetne.Amit a kis irományod és a válaszaid alapján leszűrtem, még azon se csodálkoznék ha tényleg megvernének.
2017. máj. 16. 11:10
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó. Neked is adok.
2017. máj. 16. 17:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ebben a történetben pont a kérdező a troll, és velünk szórakozik, az egész nagyon kevéssé életszerű.

Most egy 20 éves srác valóban ennyire a szívére venne valami random fb-s szerencsétlen, aki kamu profilról ír neki, ráadásul teljesen ártalmatlan dolgokat?

2017. máj. 16. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!