Faraks Benjamin kérdése:
Hol tudok bejelentest tenni peksegre?
Figyelt kérdés
Tehat peksegben dolgoztam, de amit ott tapasztaltam borzaszto. Higienia hanyagolasa, retek, sok esetben talalkoztam egerekkel, csotanyokkal, bogarakkal. Isznak, drogoznak bent. Borzaszto ami ott folyik, 2-3 napos tesztak bedolgozasa. Nem reszleteznem tovabb. Mrgszeretnem tudni, hogy kihez kell forduljak, mert a tulajdonoshoz, a fonokhoz hiaba fordultam ilyen panaszokkal, mitsem torodve vele. Amiket tapasztaltam ott arra kesztetett, hogy kilepjek onnan, viszont ez tovabb folytatodik. Nem csodbe akarom juttatni oket, hanem, hogy az emberek ne egyenek olyan szutykot, ami ott keszul!2017. máj. 1. 21:53
1/3 anonim válasza:
Higiéniai állapotok miatt az illetékes Kormányhivatal Élelmiszerbiztonsági Osztályához. A drog miatt meg az illetékes rendőrkapitánysághoz.
3/3 anonim válasza:
Nem, nem. A NÉBIH a Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatal, az ő helyi szervei a Kormányhivatalok alatt működő Élelmiszerbiztonsági Osztályok. ÁNTSZ nincs is már, csak Népegészségügyi Osztályok, de ők sem foglalkoznak ezzel 2011 óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!