Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Igazolási kérelmet hol lehet...

Igazolási kérelmet hol lehet előreterjeszteni?

Figyelt kérdés

24-én lett volna egy meghallgatásom és én erről csak 27-én, azaz ma kaptam meg a levelet!

Ilyenkormi a teendő?

Nem szeretném, hogy a kiszabott közmunkát szabadságvesztésre váltsák.. Nem az én hibámból nem jelentem meg! Kibszott posta!

2017. ápr. 27. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Pontosan tudják, mikor vetted át, hiszen - gondolom - alá kellett írnod a tértivevényt.

Írsz egy szintén tértivevényes levelet, hogy ez történt, későn értesültél, kéred, hogy adjanak másik időpontot.

Vagy bemész személyesen, és elmondod ugyanezt.

2017. ápr. 28. 08:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Miért a postát hibáztatod?

Körülbelül 3 hétig van a postán egy leveled, mire visszaküldik a küldőhöz. Neked nem volt 3 hétig fontos hogy átvedd? Mert ha kerested volna, akkor előbb megkapod. Mert feltételezem, hogy nem meghallgatás előtt 2 nappal küldték ki. És a posta is hagy értesítőt, ha nem vagy otthon, hogy leveled jött. Ja, tudom, a posta a hibás, mert biztos értesítőt sem hagytak...

De amúgy meg felhívod a pártfogó felügyeletet és jelzed, hogy miért nem jelentél meg. Meg aztán ők a tértivevényből úgyis látják. Ezt bejelented írásban is és akkor majd kapsz egy másik időpontot.

2017. ápr. 28. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!