Kap értesítést a beteg, ha bárki hozzáfér az adataihoz az EESZT Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térben?
Figyelt kérdés
Naplózva lesz a beteg számára látható módon, hogy ne férjen hozzá a szomszéd orvos, a biztosító vagy gizike egy üveg sörért?
Megtilthatom az adataim digitális formában történő tárolását?
Letilthatom, hogy bárki hozzáférjen?
#korrupció #adatlopás #Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér #EESZT #minősített személyes adathoz való jogosulatlan hozzáférés
2017. ápr. 18. 23:47
11/11 A kérdező kommentje:
Már megtettem, ettől függetlenül zavar, hogy nem rendelkezhetem a saját adataimmal, hanem ki vagyok szolgáltatva a kritikán aluli magyar informatikusoknak, és a kritikán aluli orvosi informatikai rendszereknek, ahol van pofájuk olyan jelszavakat használni orvosi adatok "titkosításához", amit egy mai játékra szánt laptoppal és annak grafikus processzorával 2 percen belül lehet visszafejteni.
És akkor jönnek okoskodni, hogy nem kell félni, mert szuper biztonságban vannak az adataink.
2017. nov. 16. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!