Hyker007 off kérdése:
Mit tehetek ha lopott tabletet vettem?
Figyelt kérdés
Több mint valószínű hogy lopott a tablet amit nagyon jó áron vettem egy ismerőstől. Kérdésem az lenne hogy lehet nekem ebből bajom?2017. ápr. 17. 22:16
1/4 anonim válasza:
Haaaaat ezt inkabb jog kategoriaba kellet volna kiirni de megvalaszolom szivesen. Az hogy lopott dolgot vettel az illegalis szolval buntetheto viszont mivel a "baratod" nem kozolte veled hogy lopott ezert szerintem teged nem kaphatnak elo.
2/4 anonim válasza:
Viszont ezt mindenkeppen add le a rendorsegen viszont ezzel a haverodat be kell martanod. Meg is tarhatod de azzal a kesobbiekben lehetnek bajaid nem biztos h lesz de van ra esely. Innen te dontesz.
3/4 anonim válasza:
Ha 50 ezernél többet ér, akkor akár 2 évet is kaphatsz orgazdaság vétségéért. 50 ezer alatt szabálysértés.
Tehát igen, lehet belőle bajod.
Ha rendőrségen jelented, hogy arra gyanakszol, hogy lopott és leadod, akkor már nemigen vehetnek elő téged.
Viszont az ismerősödet annál inkább.
4/4 anonim válasza:
Bemész a legközelebbi rendőrségre, elmondod, hogy vetted az ismerősödtől, de arra gyanakszol, hogy lopott. Utána téged nem vesznek elő, mivel nem tudtad a vásárláskor, hogy lopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!