Ebből lehet balhé?
Szakdolgozatomat a munkaerő áramlásról, álláskeresésről csinálom.
Gondoltam arra, hogy adok fel fiktív hirdetéseket(mint munkáltató) és készítek egy statisztikát, hogy manapság egy adott munkakörre mennyire jellemző, hogy jelentkeznek az emberek, milyen korosztályból stb.
Attól tartok, hogy egyrészt a tanár nem fogja etikusnak tartani(talán ha írok mindenkinek, hogy nem sikerült), másrészt ez nem valósít meg bűncselekményt?
Nav rámszáll, hogy feketén akarok dolgoztatni?
Hááát igen, nem túl etikus, de legalább tényleg reprezentatív lenne.
Én azt mondom, kérd ki a konzulensed véleményét róla. Ha ő rábólint, csináld.
Sem a NAV, sem a rendőrség nem fog ezért piszkálni, de ha a módszered nem tetszik a konzulensednek vagy az opponensednek, akkor a tanulmányaidnak tehet keresztbe.
Nincs egy kicsit késő amúgy ezen gondolkodni? Úgy értem, ha most írod a szakdogádat, akkor van még 2 heted leadni:D
Kössz a választ.
Május 1 lenne, de én nem most akarom leadni, hanem jövőre, viszont már most gondolkodok, hogy kellene bele egy ilyen, mert azért vagány lenne, hogy 2017-ből meg 2018-ból mérések, tehát nem egy két hét alatt összedobott szar lenne.
Csak mondom, attól tartok, hogy a NAV azt hiszi, hogy full feketén dolgozok.
Szia!
Ennyire azért nem kell "komolyan" venni a szakdolgozatot...
Ne vezess félre munkakeresőket.
Tökéletesen megfelel ha saját kérdőívet készítesz és az arra érkezett válaszokat szűröd.
"Csak mondom, attól tartok, hogy a NAV azt hiszi, hogy full feketén dolgozok."
Hiheti, ha akarja, de azért ott még nem tartunk, hogy egy kósza gondolat alapján meg is büntessenek valakit. Legalábbis remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!