Szlovákiai vagyok, hogyan tudnák magyar állampolgárságot szerezni? ( azt tudom, hogy elvesztem a szlovak állampolgárságot, ) de meddig tart az eljaras, mit kell teljesítenem, es mennyibe kerül?
Céljaim vannak ott.
Amúgy hidd el en jobban látom a szituációt, aki mind a 2 oldalon jelen van 😁 Te csak a magyar kormányt látod, en a szlovak kormányt is
"maga vagy felmenője magyar állampolgár volt vagy valószínűsíti magyarországi származását,"
Nekem nincs magyarországi rokonom, de nyilvánvalóan nagyon valószínu, hogy magyarországi származású vagyok, ha az anyanyelvem magyar, nem? :D
Na te is csak a csekély-értelmüek táborát gyarapítanád.
Pl.:
""maga vagy felmenője magyar állampolgár volt vagy valószínűsíti magyarországi származását,"
Nekem nincs magyarországi rokonom, de nyilvánvalóan nagyon valószínu, hogy magyarországi származású vagyok, ha az anyanyelvem magyar, nem? :D"
Ezt nem a "mára" kell érteni, hanem az 1920 előtti, vagy az 1938-1945 -ig terjedő időszakra vonatkozóan, amikor azok a területek Mo.-hoz tartoztak, és az ott lakok magyar állampolgárok voltak.
Egyébként erősen lebeszélnélek erről, mert a szlovák állampolgárság elvesztésével rengeteg mindent elbuksz. Illetve a magyarok nem igazán szereteik a határontúliakat. Pl.: 80% nem szavazta meg a kettős állampolgárságot, és a szavazati joguknak még többen vannak ellene.
tudom, hogy hogyan ertettek a kerdest.
ahhoz kepest, hogy Magyarorszag elutatisotta, ott megis van kettos allampolgarsag, mig SKban nincs.
Amúgy meg senki nem fogja tudna, hogy honann jottem :D max a kiejtésembol.
"Amúgy meg senki nem fogja tudna, hogy honann jottem :D max a kiejtésembol."
Ez megint butaság. Eleve az iskolai bizonyitványaid mind szlovákul lesznek, meg a korábbi hivatalos irataid is.. Ezen kivül Hivatalos iratoknál kérik a születési helyet, meg a szlovákos születési helyet. stb. stb.
Szóval megint csak lebeszélnélek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!