Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a párom börtönbe került,...

Ha a párom börtönbe került, és kiküldte a kapcsolattartó papírokat, visszaküldéskor már én írhatok neki?

Figyelt kérdés
Kérek mindenkit ne savazzatok légyszíves, elég fájdalom ért az elmúlt időben. nem voltunk még együtt mikor elkövetett valamit.
2017. febr. 26. 00:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
mint írtam nem erre irányult a kérdésem. Majd inkább felhívom a bv-t, ott értelmesebb emberek vannak.
2017. febr. 26. 14:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
De még most sem írod ki, hogy mit csinált az a gazember sittes, tróger, senkiházi.
2017. febr. 26. 15:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Mért írnám le, ha a kérdésemre enélkül is lehet választ adni.Írtam már hogy nem egy veszélyes bűnöző, mert akkor nem lett volna még több mint 2 évig szabadlábon. pont.
2017. febr. 26. 15:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon fontos részlet volna az elkövetebb bűn ismerete a kérdés megválaszolásában.
2017. febr. 26. 19:58
 15/15 A kérdező kommentje:
miután bekerült két napra rá már kiküldte a papírokat a kapcsolat tartásról.Kezemben van. Holnap tudom visszaküldeni a kitöltött általam aláírt papírokat!Csak nem tudom, hogyha én írok neki egy levelet azt megkapja-e már, vagy nem. Ezt kérdeztem.
2017. febr. 26. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!