Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem kéne megtéríttetni az...

Nem kéne megtéríttetni az olimpiai pályázat költségeit azokkal, akik elgáncsolták?

Figyelt kérdés
Szerintem vállalniuk kéne a felelősséget érte.

2017. febr. 23. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
100%
#45: "A baj az, hogy nem ezt kérdeztem". Te jöttél a görögökkel, én meg a japánokkal. Vagy csak akkor baj, hogy nem ezt kérdezted, ha nem tudsz rá reagálni? És, hogy ez lesz az első gazdaságos olimpia? Ezt tervezik, persze, aztán majd meglátjuk, hogy mennyire sikerül. Igaz, LA-nek egyszer már összejött, ha másoknak nem is nagyon. Ami meg a kérdést illeti: nem, nem kellene megtéríttetni velük, inkább meg kell köszönni nekik, hogy "bele mertek állni" az aláírásgyűjtésbe, noha egyáltalán nem úgy tűnt, hogy sikerrel járnak.
2017. febr. 24. 21:14
 52/81 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az aláírók között szét lehetne osztani az olimpiára tervezett költség felét.

Ha nálunk lett volna az olimpia, akkor úgyis a tervezett költség többszöröse lett volna a végösszeg.

Aminek nagy része tudjuk hova ment volna.

Kérdező neked leírom, mert biztosan nem tudod a kivitelezők és a politikusok zsebeibe. Elsősorban Mészáros és Mészáros és Mészáros és társa és Mászáros és stb vállalkozások és Orbán zsebébe.

2017. febr. 24. 22:11
 53/81 A kérdező kommentje:

21.14.

Nem, LA-nek nem jött, nem jöhetett össze eddig, mert csak ezzel kezdték el így tervezni, ez lesz a mindenkori első ilyen olimpia. Ezzel kezdték el a hasonlókat.

LA-nak csak az "jött össze" eddig, hogy Mo-on megöngyilkolták, Párizsben meg tüntetéseket stb. csinálnak a hasznukra.

Arra meg nincs pénze másnak, hogy az LA-beli problémákra fizessen az ottani olimpia elleni tüntetéseket. Pedig ott még az egészségüggyel is több a probléma.

DE NEM ERRŐL szól a kérdés, ez már csak veszett fejsze nyele.

2017. febr. 24. 22:50
 54/81 A kérdező kommentje:

Mellesleg Görögo. 110, Magyaro. 501 érmet nyert eddig. Kb. ugyanannyi lakosra.

Csak ténynek.

2017. febr. 24. 22:55
 55/81 anonim ***** válasza:
100%
#53: Szerintem, akkor rosszul fogalmaztál,. Te gazdaságos olimpiáról írtál, nem "olcsóról", kis költségvetésűről. Márpedig a gazdaságos, nem csak takarékosat jelent, hanem kifizetődőt és az 1984-es olimpia, a ritka kivételek egyikeként, ilyen volt. Ezért írtam, hogy nekik már sikerült egyszer.
2017. febr. 24. 23:00
 56/81 anonim ***** válasza:
100%
ˇ...Magyarországon megöngyilkolták, Párizsban meg..." Ezt kifejtenéd?
2017. febr. 24. 23:02
 57/81 anonim ***** válasza:
100%
#54: És? Ne gyere már te is ezzel a "nekünk jár egy olimpia" szöveggel, mert nevetséges.
2017. febr. 24. 23:04
 58/81 A kérdező kommentje:
23.02. Nem. Gondolkozzál.
2017. febr. 25. 01:56
 59/81 anonim ***** válasza:
58: Miért, hogy én is túlbonyolítsam az egyszerűt?
2017. febr. 25. 07:36
 60/81 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a kérdésre válaszoljak - mivel látom ezt kifogásoltad többször is - azokkal kellene megtéríttetni, akiknek ez a halva született ötlet az eszébe jutott. Akik egy esetleges olimpiával maguk taszították volna a szakadékba Magyarországot.

Egyénként pedig a Momentum nem tett semmit, csak szeretett volna szakítani azzal a sajnos az utóbbi években hagyománnyá vált valamivel, hogy a mindenkit érintő dolgokban egy ember döntsön.

2017. febr. 25. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!