Följelenthetem az arctalan adathalász twittert?
Semmit sem csináltam csak regisztáltam 5 percmulva ki és belépés.
"Mi történt?
Úgy tűnik, felhasználói fiókodban szokatlan automatikus tevékenységet észleltünk, mely sérti a Twitter szabályzatát. Fiókod zárolásának feloldásához kérjük, kattints a lenti gombra és erősítsd meg, hogy te vagy a fiók jogos tulajdonosa.
Amit tehetsz:
Fiókod zárolásának feloldásához a következőket kell tenned:
Hitelesítsd a telefonszámodat"
ÉS AZT ÍRJA TELEFONSZÁMOT CSAK AKKOR KELL MEGADNI HA AKAROM. Hogyan merészelnek engemet diskriminálni (a személyemet), hogy igénybevegyem a szolgáltatást??!
A haragom örökké fog tartani!
Na ezt is vesszük-e XD
"Följelenthetem az arctalan adathalász twittert?" - bárkit "föl" lehet jelenteni, de a bíróságok jobb szeretik a "feljelentés" kifejezést.
"Úgy tűnik, felhasználói fiókodban szokatlan automatikus tevékenységet észleltünk, mely sérti a Twitter szabályzatát. Fiókod zárolásának feloldásához kérjük, kattints a lenti gombra és erősítsd meg, hogy te vagy a fiók jogos tulajdonosa. " - Azt jelenti, hogy az oldalt üzemeltet biztonsági szoftver gépnek nézett téged, lévén regisztráltál-beléptél-kiléptél-ismét be akartál lépni rövid időn belül. Ezért kéri, hogy erősítsd meg "nem vagy gép".
A telefonszám bekérés egy bevett módszer már hitelesítésre. Használja a Google, még a Facebook is, az Apple-ről meg ne is beszéljünk. Ha megadod a számod, ilyen esetbe küld egy SMS-t egy ellenörző kóddal, amit begépelsz, és már be is léphetsz.
Kérdés: Hol van itt jelen az "arctalan adathalászás"? Te is írod, hogy csak akkor kell megadnod a számod, "ha akarod". Tehát még csak nem is kötelez a telefonszám megadására, csak egy kényelmibb opciót kínál.
Hogyan merészelnek "diskriminálni"...? Úgy hogy a felhasználói viselkedésed megtéveszti a biztonsági szoftvert, amivel az oldal védi magát. Tehát nem diszkrimináció, ezt mindenkivel megteszi a biztonsági protokoll értelmében.
Összegezve: érdekel milyen válaszlevelet kaptál ezért a Twittertől, bár szerintem ekkora baromságot válaszra se méltatnak (azt már félve teszem hozzá, hogy remélem angolul küldted nekik, nem magyarul xD)
OFF: kisebb összegbe hajlandó vagyok fogadni, hogy ez troll kérdés xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!