Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Adó bevallás? Hogy is van...

Adó bevallás? Hogy is van ilyenkor ha vissza menőleg? Többi lent.

Figyelt kérdés
2006 óta egy tartós betegség áll fenn és szülő kapta a kedvezményt utánam. Azóta 2 éve dolgozom és a betegség még mindig fennállt csak 4 évig nem volt orvos aki kezelt voltna amíg tavaly be nem kerültem ugyan evvel a betegséggel kórházba. Magyarán 2006-2012ig kezeltek és volt orvosom de még 2014ben is kapta utánam apám a kedvezményeket. 2014 november óta dolgozom akkor sem kezelt orvos csak 2016 márciusában kerültem ismételten kezelésbe. Ilyenkor is megigényeltem visszamneőleg mióta dolgozom a betegségre?

2017. febr. 20. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Most ennek ugorj neki még egyszer, mert az égvilágon semmi értelme a mondataidnak.
2017. febr. 21. 11:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első jól mondja :)
2017. febr. 22. 10:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Betegségem 2006 óta tart amivel kezeltek is 2012 ig rendszeresen és szülő kapott utánam kedvezményeket mert még gyerek voltam. 2014ben elkezdtem dolgozni és már van jövedelmem. A betegségemmel 2012től nem kezeltek mert nem mentem orvoshoz de 2016ban újra kórházba kerültem ugyan avval a gonddal mert nem múlt el a betegség csak nem figyeltem rá. Az a kérdés hogy az igazolásra az kerül mióta elsőre diagnosztizálták nálam a betegséget vagy onnantól hogy aki kiállította ő hozzá kerültem kezelésbe?
2017. febr. 23. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Valamivel már jobb.

Szerintem rendezd gondolataidat és tedd fel ujra a kérdést.

De szerintem a régi is jo lesz :)

2017. ápr. 18. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:

aki kiállította ő hozzá kerültem kezelésbe?

Ez még itt zavaros kicsit, de már az eleje jó :)

2017. ápr. 18. 23:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Röviden gyerekorvos diagnosztizálta nálam és 4 évig nem kezeltek. Ezután felnőtt orvoshoz kerültem ő kiadta az igazolást onnantól amikor kiderült a betegség. De avval nem vagyok tisztában hogy jár e így is hogy 4 évig nem kezeltek és orvos sem látott de a betegség régebben lett diagnosztizálva. Pont beleesik a munkavállalás első 1.5 éve abba 4 évbe mikor nem voltam orvosnál.
2017. máj. 17. 20:55
 7/7 A kérdező kommentje:
de már egoldódott azóta. azért köszönöm :)
2017. máj. 17. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!