Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Módosították már a munkaszerző...

Módosították már a munkaszerződésed, a mostani béremelés miatt?

Figyelt kérdés

Akiket én ismerek egyedül Apám szerződése lett módosítva most Januárban, egy kis vállalkozásnál, senki másé aki multinál vagy nagy cégeknél van.

Már kezdünk eléggé berágni mert nyilván, fusiznak még ezzel is, rohadjanak meg.

2017. jan. 25. 18:31
 1/4 TR75 ***** válasza:
Igen. Csodálkozom is rajta.
2017. jan. 25. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni, mert automatikusan módosul, a törvény módosítja.
2017. jan. 25. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Jajj, ne lásd már mindenben az összeesküvést. Ez egy verseny. Figyelik, hogy a körülöttük lévő cégek mennyit emelnek, és az alapján folynak le a bértágyalások, amit szerintem egytől egyig mindenhol januárig visszamenőleg kifizetnek. Ha nem növeltek a fizudon, az azért van, mert a fizetésed a mostani minimálbér felett volt, akinek alatta, annak kénytelenek voltak, mert illegális lenne ha nem. Ettől függetlenül a következő 2 hónapban nem lesz olyan multi, ahol ne emelnének. Nekem se emelték meg még a bérem, de minden minimálbér alatti órabéres kollégának igen.
2017. jan. 25. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
A szerződést módosították, a tényleges béremelés elmaradt.
2017. márc. 11. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!