Kritya10 kérdése:
Korábban elvesztettem az irataimat, és a mai napon visszaküldték őket, de nem mindet. Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Adókártyát, TAJ kártyát, Diákigazolványt, Lakcímkártyát küldték vissza, de voltak még a pénztárcámban személyi, jogsi, bankkártya, törzsvásárlói kártyák, bérlet, fényképek, stb. Egy levéltárolóba dobták be, és postai úton hozták ki. Esetleg keressem a kapitányságon ahol bejelentettem?2017. jan. 18. 19:59
1/3 anonim válasza:
Amiket nem kaptál vissza azokat tudja a tolvaj jó pénzért eladni a rossz fiúknak...Intézkedj hogy letiltsák mindet mielőtt visszaélnek velük és a zsaruk nálad csengetnek hajnalban...Persze a zsaruknak is szólhatsz hátha...
2/3 A kérdező kommentje:
Korábban már elintéztem mindent, csak azért érdeklődöm mert pl. a diákot küldték vissza, ami ugye a matrica miatt nem is keveset ér. Pont ezeket miért küldték volna vissza?
2017. jan. 27. 18:34
3/3 A kérdező kommentje:
Gondolom más is volt akkor mellette, amit nem küldték még el.
2017. jan. 27. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!