Szomszéd feljelent mert hupognak a gyerekek. Van következménye?
Van egy 9 hónapos meg egy lassan 3 éves gyerekem.
A kisebbik már járkál esik pakol zörög stb... (de nem éjjel nappal természetesen)
A rendőrség ezzel mit tud kezdeni?
Lesz valami következménye hogy ha valóban feljelent minket?
Albérletben lakunk, de a tulajdonos nekünk ad igazat.
A szomszéd eléggé ilyen "hárpia" típus. Trágár beszéde van, ami csak saját magát minősíti.
Utolsó ne felejtsd el, hogy te is voltál gyerek..... Biztosan nem egésznap ültél a sarokban és csak rajzolgattál.
Mi szívesen mennénk már családiházban mert ez a panel egy pokol.. De sajnos nem tehetjük meg (még)
'Nyugi, a nyugdíjasok állandóan feljelentéssel fenyegetőznek, tudod ők arra voltak szocializálva, hogy jelentsenek fel mindenkit, akit a legkisebb mértékben is megszegi az íratlan szabályokat, ezt pedig sokuk öregkorukra se nőtte ki.'
Na ilyenkor tudom átkozni a kommunista uralmat, mert az emberből kihozta ezt a hülyeséget :/
13:
Jól mondod. Kérdező elmondom mi lesz maximum: Kijön a rendőrség, felírják az adatokat, feljelentést, stb.
Aztán kiröhögik őt a háta mögött és nem lesz belőle semmi.
Nem fogsz bekerülni a bűnügyi nyilvántartásba sem, nem kell járnod bíróságra, stb. Ilyenek miatt se aggódj.
1. válaszoló egy troll nem kell vele foglalkozni. Most tegyük fel csak puszta kiváncsiságból kijön a rendőrség. Az idős nénitől megkérdezik, hogy tulajdonképpen mi is a baj? Ő erre hupog állandóan agyerek. Ezt nem tudom egyáltalán jegyzőkönyveznék e rögtön, mert ha én rendőr lennék biztosan nem.
Felmennek hozzád becsengetnek, köszönnek kezét csókolom bejelentés érkezett a szomszéd idős hölgytől, hogy állítólag hangosak voltak a gyereke. Erre te: Sajnos való igaz előfordult.
Rendőr: Mondja meg mit csináljak magával?
Na szóval a tréfát félretéve ez szerintem még csak enm is a rendőrség hatásköre, hanem közös képviselő vagy helyi önkormányzati jegyző. Nem valósítottál meg szándékos, ráutaló magatartást sem a rendzavarásra sem a garázdaságra.
Szándékos ráutaló magatartás: Sokáig tartó hangos másban megbotránkoztatást keltő hangos buli. Petárdázás, felesleges durrogtatás bármilyen még legális pirotechnikai eszközzel is stb. Lehet részeges hangos duhajkodás és egyebek. Ez egyik sem tartozik közéjük ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!