Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthető-e az a személy,...

Feljelenthető-e az a személy, aki nemi beteg, tud is róla, de se nem kezelteti magát, illetve partnereit se figyelmezteti állapotáról? (HPV)

Figyelt kérdés

2017. jan. 15. 00:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Sajnos a volt páromról van szó, ezért is háborít fel ennyire... :(
2017. jan. 15. 18:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben ha a párodról volt szó, akivel huzamosabb ideig együtt éltél hiába jelented fel, egyáltalán nem fog érdemi büntetést kapni.

Hiszen azt fogja állítani, hogy Ő szólt, amit Te el is fogadtál, ezt aláigazolja azt, hogy hosszú ideig szeretkeztetek, nem egy alkalomról volt szó.

Csak összevesztetek, és ezért bosszúból csinálod.

Te pedig elmondod az igazat, de a bíróság nem fogja tudni megállapítani, hogy kinek van igaza.

Plusz ott van ugye a bizalom..

Menj el vizsgálatokra, ha elkaptad akkor kezeltesd magad. Illetve én a helyedben, elmondanám annak, akinek csak tehetem, hogy nemibeteg.

2017. jan. 15. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:

#8 Erre gondoltál?

[link]

2017. jan. 16. 12:08
 14/17 anonim ***** válasza:

kicsit eltérek a tárgytól, a kérdező felé fordulok:

Ha már a legelején tudod, hogy fertőzött akkor összejönnél vele?

Sajnos nekem is az van, igaz nem a rákkeltő hatású, hanem az alacsony rizikófaktorú 6 és 11 típus.

És kétségbe vagyok esve, hogy menjen a párkeresés illetve mikor mondjam el az illetőnek?

2017. jan. 18. 10:05
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Szerintem akkor mielőtt megtörténne a legelső alkalom. Nem úgy hogy rögtön mielőtt betennéd csak ha elérkezőnek látod a dolgot arra hogy hamarosan lefeküdnétek. Ha eltitkolod az sem jó meg az sem ha rögtön ezzel indítassz.
2017. jan. 18. 13:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Ez veszelyeztetes.
2017. nov. 10. 17:29
 17/17 anonim ***** válasza:
kb 5/4 ember hpv-s ennek a 80% a nem szorul kezelésre, mert az immunrendszer megoldja, ha meg nem olyan akkor a természet törvénye megoldja.
2023. jún. 13. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!