Feljelenthető-e az a személy, aki nemi beteg, tud is róla, de se nem kezelteti magát, illetve partnereit se figyelmezteti állapotáról? (HPV)
Ebben az esetben ha a párodról volt szó, akivel huzamosabb ideig együtt éltél hiába jelented fel, egyáltalán nem fog érdemi büntetést kapni.
Hiszen azt fogja állítani, hogy Ő szólt, amit Te el is fogadtál, ezt aláigazolja azt, hogy hosszú ideig szeretkeztetek, nem egy alkalomról volt szó.
Csak összevesztetek, és ezért bosszúból csinálod.
Te pedig elmondod az igazat, de a bíróság nem fogja tudni megállapítani, hogy kinek van igaza.
Plusz ott van ugye a bizalom..
Menj el vizsgálatokra, ha elkaptad akkor kezeltesd magad. Illetve én a helyedben, elmondanám annak, akinek csak tehetem, hogy nemibeteg.
kicsit eltérek a tárgytól, a kérdező felé fordulok:
Ha már a legelején tudod, hogy fertőzött akkor összejönnél vele?
Sajnos nekem is az van, igaz nem a rákkeltő hatású, hanem az alacsony rizikófaktorú 6 és 11 típus.
És kétségbe vagyok esve, hogy menjen a párkeresés illetve mikor mondjam el az illetőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!