Facebook által feltudnak jelenteni?
Figyelt kérdés
Adott "volt" egy faces kamu profilom.
Ahol beszélgettem valakivel "s*x képeket " cserélgettünk, de letiltott, ha én azt mondtam neki hogy kirakom facebookra, vagy bárhová és ő feljelent akkor letrartózhatatnak ?
NEM tettem ki sehová, letöröltem a profilt. NAGYOn félek
15/f
2017. jan. 14. 12:56
1/10 A kérdező kommentje:
Valaki légyyzii
2017. jan. 14. 13:03
2/10 anonim válasza:
simán. Zsarolás, félrevezetés miatt, de mivel kiskorú vagy lehet csak apádat ültetik le, vagy olyan pénzbírságot kap, hogy a ház is ugrik.
3/10 A kérdező kommentje:
:/ jöhetnek még válaszok ez nem jó hír
2017. jan. 14. 13:40
4/10 anonim válasza:
Dehogy ültetnek le, ne viccelj. Szerinted ki talál meg? Nem lesz semmi következménye.
5/10 anonim válasza:
Simán feljelenthet, Facebook ilyen esetben kiadja az adatokat a rendőrségnek. És igen, megbüntethetnek érte, ha másik fél kiskorú, akkor jóval szigorúbban.
6/10 A kérdező kommentje:
most komolyan ? :O
még nem jöttek a rendőrök. de mire számítsak ? hogy lesz ? bevisznek , kihallgatnak ? és ha elítélnek akkor nem kell iskolába menni ? vagy hogy lesz ? mennyi időre fognak lecsukni, :/ ?
2017. jan. 14. 16:15
7/10 anonim válasza:
Mit ad ki a Facebook? Milyen IP??? 1 kattintás az IP cím változtatás.
Kérdező ne legyél már ennyire buta hogy szerinted ezért lecsuknak. Nem lesz belőle semmi, feljelentés se.
8/10 anonim válasza:
Elvileg a face kiadhatja az adataidat, gyakorlatilag amíg nem csinálsz semmi törvénysértőt, tehát nem teszed közzé a képeit, addig semmi gáz. Legközelebb ne csinálj ilyesmit, és semmi gond. :) Ő is fiatalkorú?
9/10 A kérdező kommentje:
Remélem nem lesz semmi, köszi :/
2017. jan. 14. 19:08
10/10 anonim válasza:
Itt senki sem hallott még VPN-ről, proxy-ról, TOR-ról és egyebekről...? A valós IP cím ma már elég könnyen elrejthető. Ha az előbb felsoroltak valamelyikét használod, akkor jó eséllyel lenyomozhatatlan vagy. A regisztrációhoz használt email címet is célszerű ezeken keresztül létrehozni a teljes biztonság érdekében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!