Ha valaki feljelentett a rendőrségen kis értékű rongálásért, akkor mennyi idő múlva keres meg engem kb. a rendőrség?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 12:09
1/11 anonim válasza:
általában ez hamar megy, pár nap. esetleg pár hét.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, és mi van akkor ha az illető azt is mondja, hogy megütöttem, ami persze nem így volt. Az ő jó barátja ott volt, ő nyilván azt fogja mondani, hogy valóban megütöttem. Nekem nincs tanúm. Még azt is el tudom képzelni, hogy utána még kapott egyet-kettőt, hogy nyoma legyen és úgy mentek látleletet vetetni. Ilyenkor engem mi bizonyít?
2010. máj. 5. 12:15
3/11 anonim válasza:
Hát szerintem az ilyen látlelet kib@szott nagy szopatás,semmi sem bizonyítja hogy ki tette azt,mégis elfogadják!
4/11 anonim válasza:
Akkor bajba leszel, ugyanis semmi nem tudja bizonyítani hogy kiütött!Legalább is én úgy tudom!
5/11 A kérdező kommentje:
Azért elég érdekes ez így. Összeveretem valakivel magamat és a rendőrségen azt mondom, hogy x.y. vert meg. Ha nincs tökéletes alibije vagy tanúja, akkor ártatlanul megbüntetik egy egyszerű veszekedésért?
2010. máj. 5. 12:21
6/11 anonim válasza:
azért általában kiderül az igazság. a rendőrök nyomoznak, lehet szembesítés is.
nem csak úgy van, hogy ő azt mondja összeverted, látlelet, és így hagyják.
ha nem te tetted, állj ki az igazad mellett.
7/11 anonim válasza:
Dehogyis, a dolgok azért nem így mennek.Ha te az ellenkezőjét állítod és azt mondod, hogy nem te ütötted meg, akkor nyomoznak.Ha ennyivel el lenne intézve, sok ártatlan ember ülne dutyiba.
8/11 anonim válasza:
Na meg szerencsére itt a DNS meg társai, modern világot élünk már.Könnyű kideríteni, hogy ki ütött.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én is ebben bízom. Mellesleg a rongálás is annyi, hogy behorpadt egy fém tároló, amit egyetlen mozdulattal vissza lehetett pattintani. Tyúkper lesz ez az egész. Kész röhej.
2010. máj. 5. 12:37
10/11 anonim válasza:
ha ez így van, akkor ne aggódj, a rendőrök is látni fogják, akkor viszont még ügyészségre sem fog kerülni az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!