Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan lehet ingyenesen...

Hogyan lehet ingyenesen kilakoltatni valakit?

Figyelt kérdés

Apám alkoholista,szeretnénk anyukámmal megszabadúlnk tőle(legis módon)

Hajnalok hajnalán felveri az egész családot,ordibál,mindennek elhordja szegény anyukámat.

Nem tudom idehozni egyik barátomat se,mert beléjük köt,leéget előttük

Szeretnék kilakoltatni,de nincs pénzünk kifizetni

Valami olcsóbb/ingyenes megoldás?

(amugy engem néha megszokott ütni mikor kiállol anyukámért)

#válás #alkoholista #Ingyenes válás
2016. dec. 28. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
gondolom övé a ház legalább részben, úgyhogy sehogy.
2016. dec. 28. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És annyi eszetek nincs, hogy rendőrt hívjatok? Amúgy miért van az az érzésem, hogy az övé (is) a lakás?
2016. dec. 28. 21:40
 3/9 A kérdező kommentje:

Elnézést a hibákért:

Megszabadúlni

Legális

2016. dec. 28. 21:41
 4/9 A kérdező kommentje:

A rendőr mit tud tenni?Én ugy tudom végleges megoldást nem tud csinalni

(pl:72vagy hány óra távoltartási)

Amugy azért kérdeztem mert egyszer amikor kihivtuk a rendőrt azt mondta hogy lehet a gyerekre utalni a házat

2016. dec. 28. 21:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Es ha a bíró ram(gyerekre)utalná a házat akkor lehetne ingyen eltüntetni

De nem tudom hogy ez lehetséges-e

2016. dec. 28. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
40%

Amikor istenigazabol bevan rugva hogy egyenesen menni se bir verd meg de ugy isten igazabol hogy a keze torjon

Megjegyzi egy eletre

Egy felnott ferfi ne a csaladjan elje ki a duhet reszegen

Arra ott a kocsmaverekedes

2016. dec. 28. 21:48
 7/9 Duenna ***** válasza:
100%
Valószínű kiskorú vagy. A törvény a kiskorúakat védi. De senki nem tud segíteni, amíg hivatalos szervhez nem fordul anyukád ez ügyben. Szerintem mondd el ezeket a dolgokat az osztályfőnöködnek, kérj tőle egy személyes beszélgetést, amikor csak ketten vagytok, aki tudni fogja, hogy mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel. Valószínű, hogy behívja anyukádat megbeszélni, mit lehet tenni ez ügyben. De ha van a családban egy megbízható ember, akivel ezt meg lehet beszélni, az is célravezető lehet, sőt, talán először itt kellene kezdeni tenni valamit az ügy érdekében. Szóval először egy megbízató családtagnak elmondani ezeket, és megoldást keresni rá. Ha ez nem lehetséges, akkor fordulj te az osztályfőnöködhöz segítségért. Ha elhatároztad, hogy valamit itt tenni kell, és anyukád határozatlan és fél, akkor neked kell elindulni az ügyben.
2016. dec. 28. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A ház valakinek a tulajdona. Ha ebben apád nem szerepel, akkor egyszerűen nem kell beengedni (pl. új zár). Ha viszont ő is résztulajdonos, akkor sehogy. A tulajdona senkitől el nem vehető.

Viszont van családsegítő, ha fiatalkorú vagy, van gyámügy, és lehet nagyon hosszan tartó távoltartást elérni. Ez azt jelenti, hogy megfelelő indokkal a hatóság nem engedi be a randalírozó apát a család védelmében.

2016. dec. 28. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Ingyenesen semmikor sehogy.

Ebben az esetben pénzért sem.

2016. dec. 29. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!