Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha apám indiai, de én magyar...

Ha apám indiai, de én magyar állampolgárként kérvényezni akarom az indiait, akkor azonnal megkapom?

Figyelt kérdés

Elmúltam 18. Kint születtem, de a család a magyart választotta. Azt is tudom, hogy le kell mondanom a magyarról. De mint indiai állampolgár gyereke, nem kell kint élnem az országban semennyit?

A kérdés sokkal inkább elméleti, jelenleg nem áll szándékomban kicserélni.

2016. dec. 21. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Nem tudom. Régen volt. Talán becsempészett."

Ja betett a bőröndbe, az a néhány óra Indiától Pestig egy egészséges újszülöttnek, a minusz 10 fokos poggyásztérben a repülőn az smafu. Vagy esetleg feladott kisállat poggyászként . Mi voltál hörcsög vagy Vagy bengáli tigris?

2016. dec. 23. 19:28
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom. De azért köszönöm a válaszokat! Most már minden világos.

De lehet, hogy Madagaszkárra, Ambovombe városába költözöm, s megszerzem a régóta áhított malgasz állampolgárságot

2016. dec. 24. 00:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Én asszem holdi állampolgárságot szerzek. Anyukám Светлана Евгеньевна Савицкая a Holdon szült meg, csak utána betett egy papagálykalickába és a Földre csempészett. Nem, nem, lehet hogy Faraday kalicka volt, csak még kicsi voltam és rosszul emlékszem. Anyanyelvem egyébként is a holdi ősnyelv.
2018. szept. 27. 01:05
 14/15 anonim ***** válasza:
OCI!
2024. márc. 1. 20:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Trololo!
2024. jún. 25. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!