Ha egy kisebb városban ügyvéd ellen teszek bejelentést a NAV-nál, hogy nem adott számlát, azt szinte biztos h elsikálják?
vagy esetleg érdemes és foglalkoznak vele? bizonyítható csak ugye amolyan mindenhova elér a keze-típus.
és nem vagyok ilyen kis szemét, csak ő cseszett át engem igencsa,k és legalább akkor így szívjon már egy kicsit, ha lehetséges ...
inkább a a NAV-ra lennék kíváncsi.
attól mert ügyvéd, attól még adócsalás ez, nem?
hát igen, mindent ki lehet magyarázni. bezzeg emlékszek én olyan esetre, mikor panaszkodott az egyik ismerős, hogy annyi pontosan elég volt, hogy az ellenőr csak arrébb álljon a pénztártól, és máris ráverték, hogy nem adott nyugtát. a vicc meg az volt, hogy de mégis adott, csak valamiért nem másodpercre pontosan akkor ütötte be, mert direkt elvonták a figyelmét, kérdezgettek tőle stb.
szóval a szokásos, ha így akarom, így van, de ha akarom, úgy van, igazából miért is lepődök én már ezen meg....
Sztem tehát nincs olyan h elfelejtette. Ott azonnal, pénzátadáskor meg kell történnie a számlaadásnak. Nincs olyan, hogy majd 1 hét múlva jut eszébe (persze egyeseknél mégis van, tudom).
Egyébként meg nem, dehogy, nem ez a baj. ennél sokkal durvábbakat művelt, csak ez egy olyan pont, ahol objektíven meg lehetne fogni. A jóval durvábbakat sajnos megússza nyilván.
Ha más, valami szakmai baj volt vele, akkor szerintem, meg lehet próbálni az ügyvédi kamarát, ahová tartozik.
Biztos, hogy valamennyire minden foglalkozásban védik egymást, de ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!