Hová tudok fordulni, ahol komolyan is vesznek, ha otthon vernek? 15/f
Te jó ég!Engem is vernek de nem maradt eddig semmi komoly nyom.
Szólj családtagnak/nagyszülő/iskolában valakinek.
Esetleg a gyermek védelmiseknek.
Nagyon sajnálom :(
14/L
Ha nincs senki, akihez költözhetnél és mindkét szülőd ver, akkor leginkább sehova, ha nem akarsz gyermekotthonba kerülni (szerintem nem akarsz).
Annyit tehetsz, hogy beszélsz róla az iskolapszichológussal, aki segít feldolgozni és elkezdesz gyűjteni pénzt, hogy minél hamarabb leléphess otthonról.
Próbáltad már a Kék Vonalat? A számuk: 116-111. Itt kérhetsz segítséget, szerintem érdemes itt elkezdeni, mert itt nem ismernek téged, ráadásul telefonon keresztül történik, tehát először semmiképp nem kell szemtől-szembe elmondanod a problémád, és így talán könnyebb lesz. :) Belinkelem az oldalt:
A másik, ami eszembe jutott, az az OKIT, az ő számuk: 06/80-20-55-20. Az e-mail címük pedig: okit@csbo.hu
A többi lehetőséget előttem már elmondták, döntsd el te, hova/kihez fordulsz szívesebben. Ha tényleg ekkora a baj, akkor gyorsan lépj valamit. Minél tovább halogatod, annál rosszabb lesz. :( Nagyon sok sikert kívánok neked, remélem, rendbe jössz és megoldódik ez a dolog... :) Szorítok érted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!