Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hová tudok fordulni, ahol...

Hová tudok fordulni, ahol komolyan is vesznek, ha otthon vernek? 15/f

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy akár egy ismerősöm felismerne, így nem szívesen beszélek róla nyíltan, ha ez nem gond. Annyit elmondanék viszont, hogy nem néha-néha pofonokra kell gondolni, hanem hogy konkrétan megvernek. Nincsenek látható nyomai, csak ritkán szoktak lenni. Speciel most éppen az egyik lábamon van "nyom", szinte már seb, de viszonylag kicsi, szóval nem tudom, abból mennyire állapítható meg, hogy mi történt.
2016. dec. 1. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Háziorvos vagy iskolai védőnő tud ebben a leggyorsabban segíteni. Viszont ha nincsenek nyomai akkor elég nehéz lesz bizonyítani.
2016. dec. 1. 21:51
 2/5 anonim válasza:
100%

Te jó ég!Engem is vernek de nem maradt eddig semmi komoly nyom.

Szólj családtagnak/nagyszülő/iskolában valakinek.

Esetleg a gyermek védelmiseknek.

Nagyon sajnálom :(

14/L

2016. dec. 1. 21:53
 3/5 anonim válasza:
Ne haragudj meg, de ha annyira vernek akkor miert nincs sose nyoma? Marmint, ertem en, hogy ettol meg a veres az veres es nem normalis, de tudod, engem a szuleim ugy megvertek rendszeresen, hogy tele voltam foltokkal, hurkakkal, az arcom es a hatam csupa veralafutas volt, hidd el, az durva veres.... Es mondom megegyszer, ettol fuggetlenul ertem, hogy neked ez nem jo, es en sem tartom normalisnak, de sok gyerek hajlamos tuldramazni dolgokat
2016. dec. 1. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs senki, akihez költözhetnél és mindkét szülőd ver, akkor leginkább sehova, ha nem akarsz gyermekotthonba kerülni (szerintem nem akarsz).

Annyit tehetsz, hogy beszélsz róla az iskolapszichológussal, aki segít feldolgozni és elkezdesz gyűjteni pénzt, hogy minél hamarabb leléphess otthonról.

2016. dec. 2. 01:23
 5/5 anonim válasza:

Próbáltad már a Kék Vonalat? A számuk: 116-111. Itt kérhetsz segítséget, szerintem érdemes itt elkezdeni, mert itt nem ismernek téged, ráadásul telefonon keresztül történik, tehát először semmiképp nem kell szemtől-szembe elmondanod a problémád, és így talán könnyebb lesz. :) Belinkelem az oldalt:

[link]

A másik, ami eszembe jutott, az az OKIT, az ő számuk: 06/80-20-55-20. Az e-mail címük pedig: okit@csbo.hu

[link]

A többi lehetőséget előttem már elmondták, döntsd el te, hova/kihez fordulsz szívesebben. Ha tényleg ekkora a baj, akkor gyorsan lépj valamit. Minél tovább halogatod, annál rosszabb lesz. :( Nagyon sok sikert kívánok neked, remélem, rendbe jössz és megoldódik ez a dolog... :) Szorítok érted!

2016. dec. 11. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!