Megtehetem hogy lemondom?
Rendeltem valamit egy nagyobb webshopból, múlthét hétfőn.
E hét szerdára kellett volna a termék, de egész múlthéten "szállítás alatt" volt, most hétfőn pedig "lezárt, teljesült"-ként szerepelt, ezért írtam nekik hogy most mi van? ők írták hogy a rendelést még nem szállították át a csomagpontra, majd írnak ha átszállítják. (De azért már úgy szerepel a weboldalon hogy teljesült, azaz átvettem..)
(utánvétes)
Visszaírtam nekik hogy nekem holnapra kellett volna, ami már tuti nem jön össze, ezért lemondom. Ha esetleg ma már feladták, csak késleltetve írnak, akkor tehetnek ellenem bármit ha nem veszem át?
Az elsőnek igaza van abban, hogy nem tetszik a cucc, akkor visszaküldöd. Amiben nem vagyok biztos, hogy át se veszed, akkor mi van.
A szőrszálhasogatásom a csomagolási és postaköltségről szól, ezzel nem vagyok tisztában.
Szerintem hívj fel egy fogyasztóvédő csoportot és kérj tanácsot. Én se venném át, de lehet, hogy a másik fél kárcsökkentésére köteles vagy, pl. értesíteni őket, hogy már nem veszed át, mert túllépték a határidőt, akkor ők a csomagküldőnél intézkedhetnek az új kézbesítési címről...
Küldesz egy Emailt, hogy már nem tartasz rá igényt. Indoklásnak pedig elég a csúszás.
Egyébként pedig az ilyen webshopok nem is rendelkeznek árúkészlettel. Általában egy albérletes csóringer rendel neked egy másik webshopból, és belebotlik egy ugyan olyanba, mint Ő.
Ez az ingatlanközvetítőknél már mindennapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!