Bérleti szerződés problémám van. Tipp?
Hiába írod újra, azon nem fog szerepelni az ő aláírása. Ilyen alapon bárki, bármikor, bármit írhatna, ne vicclej már! Én is tudok írni egy olyan papírt hogy tartozol nekem. :D
Amikor eláztál, akkor kellett volna arra gondolnod, hogy az az elázott papírlap neked egyhavi kauciódat éri forintban számolva. Amikor eláztattad, ezzel egy köteg papírpénzt húztál le a vécén, így is felfoghatod. Ha szép szóval nem jutsz semmire, akkor semmi nincs a kezedben, amivel azt a pénzt behajtsd rajta.
Legfeljebb följelentheted bosszúból a NAV-nál, ha nem adózott a bérbeadás után, de neked pénzed abból sem lesz, nem fog neked a NAV jutalékot fizetni.
Felejtsd már el, hogy újra kinyomtatod! Értsd meg, hogy nincs olyan. Abból hajtogathatsz papírrepülőt, de különben szrt sem ér, mert nem az az eredeti szerződés, és pont. A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy te mit nyomtatgatsz magadnak.
Hivatalosan csak az eredeti szerződés számít, az eredeti papíron, az eredeti aláírásokkal. Bíróság és egyéb hatóságok csak ezt fogadják el, és semmi mást.
Ha jó fej a fickó, akkor ha akarja bemutatásra elfogadhatja azt, amit az eredetiről fényképeztél. De ha jó fej, akkor még enélkül is meg lehet vele dumálni.
De ha nem fogadja el, akkor nem fogadja el, ezt nem kérheted rajta számon. Egy aláírást photoshoppolni nem nagy ügy, én sem fogadnék el egy szerződésről készült fotót hitelesnek. Ez a fotó legfeljebb neked jó emlékeztetőnek, hogy miről is állapodtatok meg, de bizonyítani nem bizonyít semmit.
Az, hogy egy fénykép manipulálható, nem azt jelenti, hogy nem lehet bizonyíték. A papír is manipulálható.
Ha a másik fél vitatja a bizonyító erejét, akkor lehet bizonyítani, hogy pl: nem manipulált, szakértővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!